Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

@Μοκαντάσα αλ Σάφερ γιατί η καταστροφή του πλανήτη απο εξορύξεις, κάψιμο δασών, εργοστάσια κλπ κλπ δεν είναι τεράστιας κλίμακας; και εκεί είναι απρόβλεπτο το πως θα αντιδράσει η φύση εναντίον μας, που μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή και όχι στην ισχυροποίηση και αυτούς που πλουτίζουν απο αυτό, βλέπεις να τους νοιάζει ή να μην το κάνουν;
 
@Αλουκαρδ αυτά είναι αποτελέσματα της δράσης επιχειρήσεων, εταιρειών κλπ. Δεν είναι δημιουργία συνθηκών. Δημιουργία συνθηκών είναι για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει μια εταιρεία τις διασυνδέσεις της στα ΜΜΕ και στους πολιτικούς ώστε να προκαλέσει μια στρατιωτική επέμβαση. Ή να διευκολύνει την απόφαση για μια τέτοια επέμβαση. Αυτό μπορεί να γίνει αλλά δε μπορεί να προκαλέσει έναν παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό και δύσκολο είναι να γίνει και δεν μπορούν να υπολογιστούν οι συνέπειες που θα προκληθούν.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Θυμομαστε οταν ειχε γινει εκεινη η πρωτοχρονιατικη συγκεντρωση των αλλοδαπων και η επομενη συζητηση για αυτο. Υγειονομικα, ο Πετρακος και αλλοι παπαρολογοι ειχαν βγαλει ενα τελεσιγραφο, τυπου "να δουμε τωρα αν οπως λενε οι επιδημιολογοι εξαπλωθει η πανδημια, αλλιως να παραιτηθει η Επιτροπη" (εννοωντας οτι εφοσον απαγορευονται οι συγκεντρωσεις με το "προσχημα" να μην εξαπλωθει ο ιος, να δουμε αν οντως μετα απο αυτη τη συγκεντρωση εξαπλωθει ή αν η Επιτροπη μας λεει ψεμματα)

Τωρα καμποσες μερες μετα, βλεπουμε επι μερες κατοσταρικα, δεν ξερω αν οι νεκροι ειναι Πακιστανοι ή ελληνες η αν σχετιζονται με τη συγκεκριμενη πρωτοχρονιατικη συγκεντρωση, ειναι λεπτομερειες που δεν εξακριβονονται και δεν δημοσιοποιουνται, ουτε εχει γινει καποια συνδεση στα ΜΜΕ... απλα το θυμηθηκα

ΥΓ. Δεν με απασχολει η εθνικοτητα και αν επρεπε να επεμβει η αστυνομια κλπ, απλα εκανα τη συνδεση με τη δηλωση του Πετρακου
 
Last edited:
Βρε παιδιά, με αυτές τις μάσκες που φοράμε όλη μέρα και το τράβηγμα που κάνουν στα ευαίσθητα αφτακια μου έχω την αίσθηση πως, όταν τελειώσει όλο αυτό, θα έχω κάτι αφτιά γυρισμένα προς τα εμπρός, σαν τον Νταμπο το ελεφαντάκι. :θρρρ:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μιας και συμβαίνει με όλους, ίσως καταλήξει μόδα. ("Μμμμμ, δες πόσο έξω έχει τ' αφτιά αυτή η γυναίκα! nothing sexier than dumbo ears in a woman!") Ξέρεις, σαν εκείνες τις γυναίκες στην Αφρική που ψηλώνουν τον λαιμό τους.
 
@Ροκμαντικ οι νοσηλευτές έχουν κόλπο. Δεν μπορώ να στείλω βιδεακι με τις χερουκλες μου, οπότε κάνε ο,τι γράψω: Με το ένα χέρι πιάσε γερα το σημείο που συνδέεται το λάστιχο με τη μάσκα. Με το άλλο χέρι τραβά το λάστιχο (τραβάς, αφήνεις, τραβάς, αφήνεις). Καντο όσες φορές νομίζεις ότι είναι απαραίτητο, και φόρεσε τη μάσκα να δεις αν είναι οκ.
 
Ξεχείλωμα λάστιχου λέγεται αυτό; Ή κάνω λάθος; Μπορείς να το κάνεις και αλλιώς. Δώστο σε κάποιον με μεγάλο κεφάλι - μεγαλύτερο σίγουρα από το δικό σου - να τη φορέσει μισή ώρα για να ανοίξει και μετά φόρα την εσύ.
 
Ναι, ναι ξεχειλωμα αλλά δεν δουλεύει έτσι. Ή μάλλον δουλεύει, αλλά όχι άμεσα. Είχα περάσει για κάνα 2ωρο τα λάστιχα μιας σφιχτής μάσκας σε ένα χοντρό κερί, το είδε ο Τσίου και αφού έκανε Τσκ Τσκ :)))), μου έδειξε αυτό που κάνουν.
 
Έλεος με την ερπετοφοβία σας! Τι θα σας κάνουν οι δεινόσαυροι; Άσε που έχουμε και πυρηνικούς πυραύλους να του ρίξουμε. Θα τους ξανα-εξαφανίσουμε. Ευκολάκι.
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ καλός είσαι, αλλά πρόσεχε, μην γίνεσαι υπεραισιοόδοξος
 
@ΚρίτωνΓ αν ρίξουμε πυρηνικά στους δεινοσαύρους μπορεί να τους εξαφανίσουμε αλλά θα δημιουργηθούν μεταλλάξεις τέτοιες που μπορεί να γεννήσουν νέους δεινοσαύρους, χειρότερους από τους πρώτους, όπως ο Godzilla, οι οποίοι θα καταστρέψουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά τον ανθρώπινο πολιτισμ..χαχαχα! Αχ, με σκοτώνω με αυτά μου τα ανέκδοτα! Εκτός κι αν ο Γκοτζίλα σχηματίσει με μια αντιπαθητική έφηβη και με έναν ασουλούπωτο έφηβο όπως στη ταινία. Αλλά δε το βλέπω πιθανό.
 




Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα οποίος θέλει ας τα διαβάσει...
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εγω που ειμαι αντιφα πρεπει να ειμαι κατα του Πουτιν, ή να λεω 'τσακιστε τους ουκρανους νεοναζι ✊'?
 
Top