χειμερινή κολύμβηση

Ονειρευτή σε ευχαριστώ για την επεξηγηματική σου απάντηση, αν και εγώ απλά αναφέρθηκα σε μια άμεση επίπτωση του παγωμένου νερού στους άντρες με μια κάπως σκωπτική διάθεση, ενώ εσύ μιλάς για τα μακροπρόθεσμα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης...:)

Γενικά όμως είμαι και επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους θεωρίες.
Δλδ πως αν γίνεις χειμερινός κολυμβητής θα θεραπεύσεις από κάλους μέχρι και καρδιά...:))))
 
Μα δεν ισχυρίστηκα ούτε εγώ, ούτε και κάποιος άλλος Νικόλα που τοποθετήθηκε στο νήμα, ότι η χειμερινή κολύμβηση θεραπεύει οτιδήποτε. Αυτό το οποίο επιτυγχάνει και στο οποίο η ιατρική κοινότητα στο σύνολο της συμφωνεί είναι πως ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα θωρακίζοντας έτσι τον οργανισμό ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα διάφορες ιώσεις που τον πλήττουν τους χειμερινούς μήνες.
Νομίζω πως αυτό αναπτύχθηκε με σαφήνεια και πληρότητα.:)

Όσον αφορά την άμεση επίπτωση του παγωμένου νερού στους άντρες που αναφέρεις, είχα καταλάβει εξαρχής την σκωπτική διάθεση με την οποίαν τοποθετήθηκες τόσο εσύ όσο και κάποια μέλη του φόρουμ, κι αν απάντησα επ' αυτού στην παράθεση μου στο σχόλιο σου, το έκανα μόνο και μόνο για να διευκρινίσω πως η εν λόγω "επίπτωση" αποκαθίσταται άμεσα και σε διαβεβαιώνω, με εκπληκτικές "επιδόσεις". :ναι:

Κι εγώ σ' ευχαριστώ με την σειρά μου Νικόλα για τον εποικοδομητικό διάλογο ! :)
 
Last edited:
Top