Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Κι ακόμα χειρότερα, όταν επιβάλουν στο σαρκοφάγο κατοικίδιό τους (γάτα, σκύλο) μια χορτοφαγική δίαιτα, που ταιριάζει με τις αντιλήψεις τους.

Για παράδειγμα.
Αυτό δεν το είχα συναντήσει μέχρι τώρα, να κάνει κάποιος το σκύλο του χορτοφάγο αλλά όλα να τα περιμένει κανείς. Ο σκύλος όμως έκανε την φυσική επιλογή αργότερα κι έφαγε από το κουπάκι με το κρέας. Είναι για ξύλο η κοπέλα. :οργή:
 
@Αντέρωτας, πόσα unfinished projects να αντεξω; :)))):(
Σχεδόν χορτοφάγος είμαι—αυτή είναι η φυσική μου κλίση—αν θα φάω κρέας θα είναι είτε ψάρι, είτε μοσχάρι μια φορά τον μήνα (και αν), σε σημείο που σκέφτομαι να το κόψω, αλλά πότε δεν έχω σκεφτεί να επιβάλλω τις διατροφικές μου συνήθειες σε άλλους. Όλα αυτά που λέτε με ζώα, παιδιά και αλεπού (ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;) τα θεωρώ εγκληματικα.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Θα ζητησω συγνωμη απο τους διατροφολογους και θα πω την αμαρτια μου: μου αρεσουν, δηλαδη ψοφαω, για καθε ειδους σκατολοΐδι σφολιατερι: τυροπιτα, κασεροπιτα, λουκαν(ικ)οπιτα, σπανακοπιτα, φωλια, καλτσονε, ζαμπονοτυροκρουασαν, πιροσκι, και καθε συνδυασμος.

Απο οταν ημουν μικρος και βγαιναμε για ψωνια με τους γονεις μου, ενα σκατολοΐδι ηταν το απαραιτητο κερασμα που ζητουσα και πλεον στανταρ σε καθε μακρινη διαδρομη η ταξιδι επιβαλλεται επισκεψη σε τοπικο φουρνο, για να παρουμε κουραγιο, και μια τοπικη γευση. Τυροπιτα με φραπεδια η σοκολατουχο, το τελειο πρωινο και ασε τους αλλους με τα açai bowls και τα μουσλι.
Ειναι πραγματικα η μεγαλυτερη εφευρεση μετα το πιτογυρο. :γιούπι:
 
Last edited:
Κι εμένα μου αρέσουν τα σφολιατοτέτοια. Ειδικά η κασεροπιτα.

Δεν μου αρέσει να βλέπω ασιδερωτες πετσέτες σε ξενοδοχεία. Πρέπει να είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών, με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης :όχιόχι: απαράδεκτο. Βέβαια, τσάμπα λέω δεν μου αρέσει διότι και σιδερωμενες πετσέτες να έβλεπα, πάλι τις δικές μου θα χρησιμοποιούσα, αλλά λέμε τώρα πόσο κακή εικόνα είναι για μένα.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Παιδιά, τις σφολιάτες τις αποφεύγω. Νομίζω πως τα σφολιατοειδή είναι γενικώς ασκόπως θερμιδογόνα. Αυτό που μου αρέσει είναι οι fluffy τυρόπιτες. Μου θυμίζουν τα λυκειακά μου χρόνια. Είχε στο κυλικείο.

Έπεσα πάνω σε αυτό και θυμήθηκα που μιλούσαμε σχετικά με σμολ τοκ.


Μάλλον είμαστε πολλοί.

Βασικά εγώ I don't plot. I just escape. :))))
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Αν οι φλαφυ τυροπιτες ειναι αυτες με ζυμη ντονατς, ηταν πραγματικα απιστευτες :D αλλα νομιζω ετι ανθυγειινες :/
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Κι εγώ δεν τρώω σφολιατοειδή, για την ακρίβεια έχω κόψει τα πολλά, εκτός βέβαια από την αγαπημένη μπουγάτσα (με κρέμα). :)))) Αν τύχει όμως να πάρω, θα επιλέξω την τυρόπιτα που έβαλε ο Φάρος και θα την συνοδέψω με ένα σοκολατούχο.

Δεν μου αρέσει η οδηγική συμπεριφορά που δεν έχουμε, όταν θα επιλέξουν να χωθούν μπροστά-πλάι-πίσω, σε ένα ασθενοφόρο με αναμμένη την σειρήνα.

Μου αρέσουν μέρη που συνδυάζουν θάλασσα με πράσινο. Αν αξιωθώ και γεράσω και είμαι σε μια καλή κατάσταση που να αυτοσυντηρούμαι, μέρος ενός ονείρου μου (τι θες να γίνεις άμα παρα-μεγαλώσεις) είναι να ζω σε ένα τέτοιο μέρος.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
:)))) δεν ξέρω, είναι πολύ θερμιδογόνα. Η μπουγάτσα είναι όλη λαδωμένο ζυμάρι και ζάχαρη.

Καλά, μπουγάτσα για να φάω θα πρέπει να λυσσάω στην πείνα. Ακόμη κι έτσι, μου πέφτει πάντοτε πολύ βαριά στο στομάχι.

Το σοκολατούχο, πάλι, έχει αληθινά πολλή ζάχαρη.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Σε καταλαβαίνω, έχω κόψει πολύ ζάχαρη, ειδικά μετά που σταμάτησα το κάπνισμα, ότι καφέ πιω είναι σκέτος και μου αρέσει καλύτερα έτσι. Αλλά κάποιες γλυκές αμαρτίες τις έχω αφήσει στην ζωή μου. :))))
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσουν, και για καποιο λογο με εκνευριζουν, τα τιζερ των ταινιων που προβαλλονται με τις διαφημισεις στην τηλεοραση, και ουσιαστικα δεν εχουν λογο υπαρξης.

Τωρα ας πουμε με εκνευριζει το τιζερ της ταινιας ΤΕΝΕΤ. Κραταει ξερω γω 5-10 δευτερολεπτα, και ενω ο ορισμος της λεξης τιζερ ειναι να σε μπριζωσει να δεις την ταινια (tease = πειραζω) ειναι ο,τι πιο αχρηστο. Μαθαινουμε λοιπον για τη λεξη ΤΕΝΕΤ και (απο 2 ατομα που μιλανε) για καποιον που προσπαθει να καταστρεψει τον κοσμο, οκ αυτο ειναι το κονσεπτ, ενα το κρατουμενο. Μετα εχουμε μια καταδιωξη με αυτοκινητα, ενα αυτοκινητο που κανει τουμπα και σε αργη κινηση, ξαναισιωνει.

Δεν ξερω γιατι καποιο ξεφτερι μοντερ, αφου του δωσανε 5 δευτερολεπτα επελεξε να επικεντρωθει σε αυτη τη σκηνη απο την καταδιωξη. Εχουμε λοιπον ενα κονσεπτ για καποιον που θελει να καταστρεψει τον κοσμο και καταδιωξη με αυτοκινητα. Αυτο ειναι η ταινια; Και υποτιθεται οτι επειδη ειδα το τιζερ αυτο θα θελω να δω την ταινια; Το τιζερ απευθυνεται στους φαν του Fast and Furious;

Το μονο που καταφερε να κανει το τιζερ ειναι να γκουγκλαρω την ταινια απο περιεργεια, αλλα αυτο δεν ειναι ο σκοπος ενος τιζερ. Οκ ειδα οτι ειναι μια κατασκοπικη ταινια επιστημονικης φαντασιας και εχει να κανει με ταξιδι στο χρονο (και αυτο εχει ισως να κανει με την "αργη κινηση" που ειδα με το αυτοκινητο) αλλα τιποτα απο αυτα δε φαινεται στο τιζερ, που δεν με κανει να θελω να δω την ταινια.

Στην ουσια δηλαδη σου λεει "ελα τωρα, ειμαστε στο 2020, περιμενεις απο την τηλεοραση να μαθεις για μια ταινια; Παρε 2 τυχαιες σκηνες και γκουγκλαρε το και βρες ενα κανονικο τιζερ στο ΥΤ". Ουσιαστικα δηλαδη σαν τιζερ δεν εχει λογο υπαρξης.
 
Last edited:
@Αντέρωτας Έχοντας δει πάντως την ταινία, νομίζω πως ότι κι αν σου έβαζε στο τίζερ, δε νομίζω να έκανε τη διαφορά. Πιο πολλά καταλαβαίνεις από το πόστερ και τον τίτλο, παρά από σκηνές της ταινίας. :ρ
 
Το Tenet μάλλον είναι η μοναδική ταινία του Νόλαν που δεν με τραβάει καθόλου να την δω. Άξιζε τον χρόνο τουλάχιστον, Βάγγυ;
Πεταλούδα, κι εγώ έχω κόψει όσο μπορώ τη ζάχαρη τους τελευταίους 2 μήνες, τουλάχιστον όσο έχει να κάνει με σοκολάτες, αναψυκτικά και τα σχετικά, αλλά τον καφέ χωρίς αυτήν δεν μπορώ να τον πιω. Αν δεν κολλάνε τα χείλη μου από τη ζάχαρη είναι σαν να μην έχω πιει καφέ. :))))
 
Top