Τα μεμέντα (sic) της Λέσχης του Βιβλίου

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Στα φετινά γενέθλια βρέθηκα να προσπαθώ να περιγράψω, σε κάποιο μέλος, τους "φόβιους" σελιδοδείκτες που είχαμε βγάλει πριν μερικά χρόνια.

Αυτό το νήμα είναι για τα διάφορα αναμνηστικά που βγάζουμε ανά καιρούς.

Είχαμε κάμποσες αποτυχίες, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση κάτι κακοτυπωμένα μπλουζάκια, αλλά και κάποιες επιτυχίες.

Από τις καλές στιγμές θεωρώ πως ήτανε οι σελιδοδείκτες που βγάλαμε επί ευκαιρία των γενεθλίων του φόρουμ μας, το 2013 και το 2014. Λίγο από τεμπελιά, λίγο από αδιαφορία, φέτος και πέρσι δεν βγάλαμε σελιδοδείκτες όμως για τα 10 χρόνια, του χρόνου, νομίζω πως θα πρέπει να επιστρέψουμε!
:)

Ιδού λοιπόν.

2013: Η "φόβια" σειρά και το "μπλε κορίτσι"
Οι πιο σπάνιοι σελιδοδείκτες που βγάλαμε, από την άποψη πως ήδη εκείνη την χρονιά βγήκανε τσίμα-τσίμα και δεν μου έμεινε καν απόθεμα.

Πήρα εικόνες από το βιβλίο "Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά της" Μις Πέρεγκριν και τις τοποθέτησα πάνω σε ταπετσαρίες αισθητικής του '70. Το αποτέλεσμα, προσωπικά τουλάχιστον, με ικανοποίησε απόλυτα ξεπερνώντας τις προσδοκίες μου.

Για όσους δεν τους άρεσε η "φόβια" ιδέα, έφτιαξα αυτόν στα αριστερά, ο οποίος είναι ένα μέρος του πίνακα του August Macke "Μπλε Κορίτσι που Διαβάζει".



2014: Ο γιαπωνέζικος
Εδώ, δίχως κάποιον ιδιαίτερο λόγο, έφτιαξα έναν πάνω σε μια γιαπωνέζικη ζωγραφιά. Παραποίησα τα γράμματα ώστε να διαβάζονται στα Ελληνικά.



Από αυτόν υπάρχει, ευτυχώς, απόθεμα, και μοιράζω σε κάθε συνάντηση. :ναι:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Άσε. Ήταν διαμάντι η σειρά του 2013. Τον γιαπωνέζικο πρέπει να τον έχεις, έτσι;
 
Ναι, αυτόν χρησιμοποιώ τώρα :)))

Είναι τα χρώματα τοσο υπέροχα, έχει σκαλώσει το μάτι μου. Ειδικά με τα τριπαριστά σχέδια των 70's. Αλλα και ο πίνακας εξίσου όμορφος.
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Πώς περνάει ο καιρός; Θα έπαιρνα όρκο ότι οι φόβιοι και το μπλε κορίτσι ήταν πολύ πρόσφατοι σελιδοδείκτες. Όμως έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια! :πανικός:
Πόσο χαίρομαι που τους έχω όλους :)))
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Άσε. Σκέψου πως του χρόνου θα λέμε "10 χρόνια παρέα" κτλ. :)))
 
Πολύ όμορφη η φόβια σειρά :πάνω: ξεχωρίζω τον σελιδοδείκτη με τα λαχούρια.

Εδιτ: Εγώ πως βρέθηκα με δύο σελιδοδείκτες; Αν και το χεράκι μου είναι μουρντάρικο (κατα λάθος έχω αρπάξει από αναπτήρα μέχρι φωτογραφική μηχανή), μπορώ να ορκιστώ πως δεν θυμάμαι να αρπάζω δεύτερο σελιδοδείκτη :ωιμέ:
Εδιτ2: Το κρατάω και θα το δώσω στην Βάγγυ.
 
Last edited:
Δεν ήμουν ακόμα μέλος το 2013 αλλά τον πρώτο και τρίτο σελιδοδείκτη, τους έχω χάρη στην Ιζι, που είχε περίσσευμα και μου τους χάρισε. Καταπληκτικοί όλοι αλλά και αυτός του 2014, δεν πάει πίσω!
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Εδιτ: Εγώ πως βρέθηκα με δύο σελιδοδείκτες;
Στα γενέθλια νομίζω αναφέρεσαι, για όλα τα βιβλία που κληρώθηκαν αντιστοιχούσε ένας σελιδοδείκτης και εσύ κέρδισες 2 βιβλία. :)
 
Συγχαρητηρια στον Φαρο για την σειρα σελιδοδεικτων του 2013. Υποκλινομαι Φαρε πολυ ομορφη δουλεια. Και ο γιαπωνεζικος πολυ ωραιος. Αν σου εχει μεινει αποθεμα φερε κανεναν σε καμια μελλοντικη συναντηση. Τρεχα γυρευε τωρα αλλα λέμε αν το θυμηθεις.
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Έχω έναν επιπλέον της φόβιας σειράς (τον πράσινο, τον τελευταίο). Όποιος θέλει, ας μου στείλει πμ να του τον στείλω.

edit: Δόθηκε.
 
Last edited:
Πέρα ότι είναι πολύ ωραίοι οι σελιδοδείκτες είναι και όμορφη κίνηση να είναι φτιαγμένοι για να γιορτάζεται η παρουσία χρόνων της Λέσχης.

Εδιτ2: Το κρατάω και θα το δώσω στην Βάγγυ.
Τσίου σ' :αγαπώ: (αγαπώ)
Έχω κι εγώ βρε μην άγχεσαι :αγκαλιά::φιλί:
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Η ιδέα είναι για τα 10 χρόνια να κάνουμε νέους σελιδοδείκτες. Θα δούμε τί ενδιαφέρον υπάρχει όταν θα πλησιάζουν οι μέρες. Διότι θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον από π.χ. 30 άτομα ώστε η συνδρομή να είναι πολύ μικρή.
 
Top