Λοιπόν, ενώ η εγκατάσταση είναι πανεύκολη, εγώ έτυχε και σκόνταψα άσχημα. Διαγράφοντας τα πάντα από τον σκληρό, βρέθηκα να έχω μεγάλες δυσκολίες. Το σύστημα είχε πρόβλημα να μπουτάρει. Πιστεύω πως το πρόβλημα εδώ οφείλεται απλά στο ότι οι υπολογιστές είναι ακόμα στην εποχή των σπηλαίων (όπως δεν χάνω ευκαιρία να σημειώσω

). Κάπου μάλλον έφταιγε λίγο η HP, λίγο το Linux. Όπως και να έχει, ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα με το Linux είναι πως η κοινότητα είναι πολύ δυνατή και βοηθάει.
Αυτήν την στιγμή έχω καί την κατάτμιση όπως θέλω, καί το λειτουργικό κάνει μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Έχω να λύσω θεματάκια και π.χ. βλέπω πως το wifi πιάνει χαμηλά το σήμα ενώ αυτό είναι καλό. Αλλά θα την βρω την λύση. Πίσω στα W10 δεν γυρίζω. Απηύδησα ο άνθρωπος. Κι είναι και διάτρητα σαν κόσκινο. Εσύ εργάζεσαι και κάτω από την μύτη σου γίνεται πανηγύρι.
Το πρώτο πράγμα που έκανα πάντα μετά από εγκατάσταση Windows ήταν να περάσω antivirus και έξτρα firewall κι έτσι είχα την αίσθηση πως έφτασα σε ένα 60% ασφάλειας. Εδώ στην ουσία δεν είναι απαραίτητο το αντιιικό (!) και το ενσωματωμένο firewall είναι αρκετό, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.