3ος και ½ος διαγωνισμός φωτογραφίας: οι συμμετοχές

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
(Αριαδνη, κανε χαρα, η μεγαλη μερα εφτασε :))) )

Εκ μερους της επιτροπης κλπ του διαγωνισμου, παραθετω τις συμμετοχες που λαβαμε, με τυχαια σειρα.

1η συμετοχή:

2η συμετοχή:

3η συμετοχή:

4η συμετοχή:5η συμετοχή:

6η συμετοχή:

Σημειωτεον οτι εικονες που ηταν μεγαλυτερες απο 1000/96dpi σμικρύνθηκαν.
 
Last edited:
Ωραία πράγματα, μπραβο σε όλους. Μα δε θα πω ψέματα, με κέρδισε η πρωτη συμμετοχή για λόγους αισθητικής. Η οποία υποψιαζομαι οτι είναι τ...
 
Last edited by a moderator:

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Ωραίες, μπράβο παιδιά!

Δεν είχε πολλές συμμετοχές αυτήν την φορά. Ίσως, τελικά, να ήταν εν μέρει το κρυφό των συμμετοχών. Εύλογο μεν, αλλά μάλλον δεν βοηθούσε να είναι θέμα ο διαγωνισμός και να ερεθίζει την φαντασία και να προκαλεί δημιουργικό οίστρο.

Εντωμεταξύ, έχω αρχίσει να ξεχωρίζω το στιλ του καθενός, αισθητικά και θεματικά. :)
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Η ψηφοφορια θα διαρκεσει μια εβδομαδα. Σε περιπτωση που δεν εχουμε ψηφους μέχρι τότενες, ο διαγωνισμος ακυρωνεται και οι συμμετεχοντες θα παρουν ενα τιμητικο τιτλο.

(και αυτο ειναι απειλη :ρ)
 
Το κάθε παιδάκι θα ψηφίζει με πμ σε εμένα έως τρεις φωτογραφίες της επιλογής του (δεν είναι υποχρεωτικό να είναι όλες από τον ίδιο φωτογράφο, και δεν υπάρχει αξιολογική διαβάθμιση ανάμεσά τους -κάθε φωτογραφία παίρνει ένα πονταλιδάκι ανεξάρτητα από το αν ψηφίστηκε στην 1 ή στην τρίτη θέση της λίστας του φιλότεχνου-τεχνοκριτικού ψηφοφόρου)

Οι κάλπες κλείνουν στις 11 Απριλίου στις 00.00 το βράδυ. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 12/04)
 
Έχω αγωνία! (χωρίς να έχω λάβει μέρος. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό :ανέκφραστος: )
 
Ξεχασα να σας πω ότι μπορούν να ψηφήσουν όλοι οι μέλλοι είτε έχουν υποβάλλει φωτογραφίες είτε όχι. Εννοείται ότι οι φωτογράφοι δεν ψηφίζουν τις δικές τους φωτογραφίες...
 
Πολυ καλο αυτο το πως θα ψηφίσουμε φωτο δηλ.και οχι ολη την συμμετοχη καθε παιδιού γιατι καθε συμμετοχή έχει και τις καλές τις φωτο.
 
Είχαμε και την πρώτη κατάθεση ψήφων, συνοδευόμενη από εκτενή αισθητική ανάλυση των επιλεγμένων φωτογραφιών και των λόγων που οδήγησαν το μέλος στην επιλογή τους :μπράβο:
 
Στην τρίτη συμμετοχή έχουμε και το ανφας του εικονιζόμενου;; Γιατί παίζει να τον ξέρω... :μπρ::μπρ:
 
Αν εννοείς τον Βαλλιάνο, δε νομίζω να είναι αυτός ο συμμετέχων, αλλά και να ήταν δεν θα ήταν σωστό να το αποκαλύψουμε πριν το τέλος της ψηφοφορίας...
 
Αν εννοείς τον Βαλλιάνο, δε νομίζω να είναι αυτός ο συμμετέχων, αλλά και να ήταν δεν θα ήταν σωστό να το αποκαλύψουμε πριν το τέλος της ψηφοφορίας...
Eπρεπε να χα βγαλει καιβγω φωτο με την μουρη μου γιατι η ατιμη ειμαι φτυστη η Γιοχανσον και θα παιρνα μονοκοπανια ολες τις ψηφους.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ευτυχως δεν της μοιαζεις καθολου. Ειναι αλλοιθωρη η συγκεκριμενη :))))
 
Top