Χαρίζεται: Stephen Crane - The Red Badge of Courage (Αγγλικά, Καινούριο)

Το συγκεκριμένο βιβλίο το παράγγειλα κατά λάθος από το Book Depository δύο φορές (είχα ξεχάσει ότι το είχα παραγγείλει, και το ξαναπαράγγειλα μερικές μέρες μετά - ναι, γερνάμε...!).
http://www.bookdepository.com/The-Red-Badge-of-Courage-and-Four-Stories-Stephen-Crane-R-W-Stallman-James-Dickey/9780451531803
https://www.goodreads.com/book/show/10505768-the-red-badge-of-courage-and-four-stories
Επειδή το λάθος ήταν δικό μου και η τιμή αρκετά χαμηλή, είπα να μην κοιτάξω να το επιστρέψω αλλά αντίθετα να το χαρίσω. Οπότε αν κανείς ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα. Μόνο για Αθήνα, συνάντηση χέρι με χέρι (κατά προτίμηση σταθμό μπλε γραμμής)

Ταυτόχρονα έχω 2 ανοιχτές αγγελίες για 5 βιβλία Discworld (http://www.λεσχη.gr/forum/showthread.php?8073-Πώληση-5-βιβλία-της-σειράς-Discworld-του-Terry-Pratchett-(στα-Αγγλικά)) και Τα Εις' Εαυτόν (http://www.λεσχη.gr/forum/showthread.php?8072-Πώληση-Μάρκος-Αυρήλιος-Τα-Εις-Εαυτόν). Αν όποιος θέλει το συγκεκριμένο βιβλίο τύχει να ενδιαφέρεται και για αυτά, μπορούν να συνδυαστούν.
(προφανώς το βιβλίο χαρίζεται ασχέτως)
 
Πολύ καλό βιβλίο, το αγόρασα πριν λίγο καιρό, ακόμη αδιάβαστο!!!

Παιδιά, αν μπει σε κλήρωση, μη διστάσετε!!! Θεωρείται από τα καλύτερα αντιπολεμικά όλων των εποχών!!!
 
Δεν το έχω βάλει για κλήρωση, το χαρίζω σε όποιον ενδιαφέρεται. Φαροφύλακα, αφού σε ενδιαφέρει, στείλε μου ένα μήνυμα να δούμε που μπορούμε να συναντηθούμε να στο δώσω.
 
Top