Υπαρξιακές, αναπάντητες και παντός είδους απορίες

Διαφωνώ, εδώ και χρόνια, με τη χρήση της λέξεως "διαφωνώ", ως αντίθετο του συμφωνω. Θα έπρεπε να λέμε "πληνφωνω" ή "πλημφωνώ".

Προτου αρχίσουν οι γλωσσολογικές αναλύσεις, να αναφέρω οτι ΔΕ σοβαρολογώ. Ευχαριστείτε, παρακαλώ. :ρ

Δείτε τα χέρια σας την ώρα που γράφουν σε ένα πληκτρολόγι, ας πούμε. Σαν ημιτελή αρθρόποδα είναι. Αν ήμουν εξωγήινος θα με τρόμαζαν περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στα ανθρώπινα πλάσματα. :ανέκφραστος:
Εγώ θα τρόμαζα με τα μάτια.

Πήγα να γελάσω, αλλά το καλοσκέφτηκα, είδα και την δική μου γλώσσα και... αυτό που λες, στέκει :πανικός:

Οταν ήμου μικρή και βλαμμένη (γιατι τωρα ειμαι μεγάλη και βλαμμένη), καθομουν προφιλ μπροστα στον καθρεφτη, έκρυβα το υπόλοιπο πρόσωπο και παρατηρουσα πώς κινείται η γλώσσα.

Τσίου;; Ιιιιιιιουυυυ!! :))))

Το πρόβλημα είναι ότι καθώς σας διαβάζω βγάζω τη γλώσσα μπροστά στον καθρέφτη για να δω πώς είναι. :ανέκφραστος:

Έκανα το ίδιο, μόνο που δεν καθόμουν προφίλ. Για να μη πω τι καραγκιοζιλίκια κάνω ακόμη.
Επίσης μικρή, όταν βαριόμουν γιατί δεν με έπαιρνε ο ύπνος εύκολα, πίεζα τους βολβούς των ματιών για να "βλέπω χρώματα". Είπες κάτι για ίου;

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Ειστε τρεις,αν εμφανιστει αλλη μια που χαζευει τη γλωσσα της στο καθρεφτη θα ψαξω να τηλεφωνισω σε καποιο ιδρυμα!

Καλά, εγώ εκανα βόλτες γυρω γυρω απο ενα στρΌγγυλο τραπέζι. Οι γονείς μου νόμιζαν οτι μεγαλωναν τον μικρό αντιχρηστο, στο πιο όμορφο. :))))
Ειστε τρεις,αν εμφανιστει αλλη μια που χαζευει τη γλωσσα της στο καθρεφτη θα ψαξω να τηλεφωνισω σε καποιο ιδρυμα!
Μειζονος γλωσσιΖΖμού;:χαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
  • Τα σμυρνέικα τραγουδικά, τελικά, ποιος της τα 'μαθε;
  • Γιατί στο σαρβάιβορ ο κινέζος λέγεται Ορέστης και ο Έλληνας λέγεται Γουίλη;
  • Πώς εξελίχθηκαν οι σχέσεις του Φοίβου Δεληβοριά με τον Πατώκο μετά το τραγούδι για την γυναίκα του;
:χμ:

Αγωνιώδη ερωτήματα και να ξερεις οτι συμμεριζόμαι τις ανησυχίες σου. Εξάλλου, η αληθεια βρίσκεται εκεί έξω (άραγε, εκεί μέσα τι να υπάρχει?) και κάποια στιγμή θα ξεμυτίσει.
Αν, κατά πώς λέγεται, ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, τότε:
1. Σε ποια ειδικότητα της ιατρικής αναφερεται η παροιμία;
2. Πόσα μήλα ειναι ο αναγκαίος αριθμός ώστε, καταναλώνοντάς τα, να κάνει πέρα όλους τους γιατρους, κάθε ειδικότητας;
(Η απορία ειναι αρκετά παλια, δεν εχω λάβει έως τώρα ικανοποιητική και πειστική απάντηση. Ούτε απο γιατρό, ούτε απο μήλο οποιασδπηποτε ποικιλίας).

Ίζι

Κυρά των Σκιών
1. Σε ποια ειδικότητα της ιατρικής αναφερεται η παροιμία;
Κοίτα, αν η διατροφή σου αποτελείται μόνο από ένα μήλο την ημέρα δεν χρειάζεσαι γιατρό. Ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεσαι :ρ

Κοίτα, αν η διατροφή σου αποτελείται μόνο από ένα μήλο την ημέρα δεν χρειάζεσαι γιατρό. Ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεσαι :ρ
Εδώ ακριβώς είναι που γίνεται η παρεξήγηση. Το μήλο δεν το τρως. Απλά το τοποθετείς κοντά σου και κάνει πέρα μόνο του όλους τους γιατρούς. Μηλοbouncer ένα πράγμα.