Υπαρξιακές, αναπάντητες και παντός είδους απορίες

Έλα, σου έχω έτοιμη την εύκολη και διακριτική λύση. Πρότεινέ του να γραφτεί στο φόρουμ βιβλίου, να κοιτάξει τη ζωή του, να απαντηθούν τα υπαρξιακά του... Πού θα πάει, θα τον μυριστεί... τον υπαινιγμό.

Μέσα στο μυαλο μου εισαι. Σκεφτομουν οτι, αν κανει εγγραφη, παιζει να γινω ρομπα. Βεβαια, υπαρχουν κι αλλοι αντρηδοι στο χωρο, οποτε καπως σωζεται το πραγμα, ε;

Κρέμασέ του στα αυτιά, αυτά τα δεντράκια που βάζουμε στο αυτοκίνητο.
Και άμα σου πει τι κάνεις εκεί, πες αυτό που γράφει: Add a little fragrance to your life.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Για να μη παρεξηγηθώ, εγω τη συμβουλη που εδωσα την εννοουσα σοβαρα, δεν ηταν χαβαλετζηδικη οπως οι αλλες :))))

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Το θέμα είναι να βρεθεί ένας διακριτικός τρόπος να περάσεις το μήνυμά σου.

Για το διακριτικά που έλεγες, μπορείς απλά να ρωτήσεις αν άλλαξε αποσμητικό από τον χειμώνα.

περίπτωση 1: απαντάει "Ναι" (ανεξάρτητα με το εάν λέει αλήθεια). Απαντάς "Του χειμώνα μου άρεσε πολύ περισσότερο"...
περίπτωση 2: απαντάει "Όχι". Απαντάς "Περίεργο... Ήμουν σίγουρη ότι κάτι άλλαξες ριζικά"...
περίπτωση 3: απαντάει "Μα δεν φοράω ποτέ (+ πιθανό επιχείρημα)". Απαντάς "Έτσι εξηγείται λοιπόν" ή "Ήμουν σίγουρη" ή "Α, μάλιστα (με ύφος αποστροφής)" ή αυτοσχεδιάζεις...

Αντέρωτα, πάντα σε λαμβάνω υπόψη στα σοβαρά, μην κοιτάς που, γενικά, είμαι ασόβαρο άτομο.

Φαροφύλακα, ά ουυυτς!

Δόμαζ, από το πρωι, δεν μπορώ ουτε κουβέντα να του απευθύνω του ανθρώπου, Νομίζω ότι θα με μυριστεί.

Ιαβέρη, και να κάνω πρόμο σε μπάντεντας; Μήπως; Με επιχειρήματα, με ντοκουμέντα, με ευκολία.

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Ελλη πολυ βασανιζεσαι!

Θα πας και θα του πεις.. Τι κρεμεται στο τοιχο λεει την ωρα και βρωμαει?
Θα σου πει πως δε ξερει..
Θα του πεις το ρολοι..
Θα σου πει γιατι βρωμαει..
Απαντας ψοφισε ο κουκος.
Αστον να γελασει ή να σκεφτει λιγο.
Τιναξε το μαλλι με στυλ Μαρινα Κουντουρατου παρε καταλληλο βλεμα και ρωτα τον τη ωρα ειναι..
Θα σου πει,ακου την και φυγε.
Θα το δουλεψει στο μυαλο του!

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Μα αυτος ειναι ο σκοπος! Να ειμαστε ομαδα!

Θες μηπως να ερθω στο γραφειο του,να σκυψω στο τζαμακι και να του ψιθυρισω ''μυριζεις σα τον κωλο του σατανα'' και να φυγω? :P

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ρε συ, αυτή ειναι η λύση!

Απλά θέλει ομαδική εργασία κι οργάνωση.

Στον δρόμο, στο ταξί κτλ. άγνωστοι (οι βαλτοί της Έλλης), έμμεσα ή και πιο άμεσα να του δείχνουμε (λέμε) πως βρομάει.

Ο τελευταίος θα κλείσει με κάτι σαν: "Θα πρέπει να κάνετε κάτι. Ειδικά σε κλειστούς χώρους, σπίτι, δουλειά, αυτό γίνεται αφόρητο..."

;)

:μουάχαχα::μουάχαχα: Χριστε μου! Έλλη, αν δεν βρεις καλλιτέχνη του δρόμου για την ομάδα μας, μπες youtube και βάλε το smelly cat να παίζει.

Επισης, smells like teen spirit, "μονο που δεν εισαι teen πια, φιλαρακο!"
(Το τερματισαμε, παρολο που εχω να καταγραψω ακόμη ανεξαντλητη πηγη βλακοτητας)

Αν ειχα καταλαβει την προθυμία σας να βοηθησετε, θα σας ειχα αναφερει και εκεινον τον τυπο που εσκαγε τουλαχιστον απαξ εβδομαδιαίως στη δουλεια (δυο χρονια το λουστηκα, ρε παιδια!!!), ο οποιος πρεπει να ετρωγε σκορδο καθε πρωι. Ωμο. Προφανως.

Last edited:
Θα πας στην δουλειά και θα του πεις με τρόπο: "Γεια σου Χ τι κάνεις; Όχι μπάνιο απ'ότι μυρίζω..." πιθανά να καταλάβει το υπονοούμενο...

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εχω δει στην τηλεοραση (απο κοντα δεν ετυχε) μια χειρονομια σαν χαιρετισμο, με παρατεταμενο τον αντιχειρα και το μικρο δαχτυλο, οπως κανουμε τη χειρονομια για το "τηλεφωνο", αλλα οχι με αυτο το context. Επισης οταν κανουν αυτη τη χειρονομια, καμια φορα κουνανε το χερι.

βρηκα οτι αυτη η χειρονομια σχετιζεται με την κουλτουρα της Χαβαης και σημαινει "γεια, ευχαριστω, μπραβο", αλλα η ακριβης προελευση και συμβολισμος χανεται στα σκοταδια των θρυλων (ε, ρε πως τα λεω). Εκτοτε εχει σχετιστει με την κουλτουρα των σερφάδων, και αποκαλουν την χειρονομια shaka

Πολυ σοβαρη ερώτηση.

Γιατί οι τουρίστες επισκέπτες εξακολουθουν και φοράνε τα σανδάλια με κάλτσες; Και αυτό το τρεντ αφορά μόνο την επίσκεψή τους στην Ελλάδα ή και άλλες χώρες εχουν τη χαρά να υποδέχονται τέτοια φάσιον άικονζ; Επιπλέον, και με αυτό αποπερατώνω, αυτή ταύτη η υπόδηση είναι η συνηθης; Δηλαδή, ετσι κυκλοφορούν και στις χώρες τους ή απλώς το εξάγουν;