Υπαρξιακές, αναπάντητες και παντός είδους απορίες

Κόρτο, νομίζω ότι νομίζει ότι εσύ διαβάζεις "μπαπακιλπαπακικιπαπακι". Νομίζω.

Last edited by a moderator:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Επειδη το θεμα με τα βραβεια του Παμπλικ που ανοιξε η Βασιλισσα (και η συζητηση που προεκυψε για το Παμπλικ) δεν αποτελει απορια, μετακινησα ολες τις αναρτησεις στο "Ψιλη κουβεντα"

Βεβαια στην #179, μοιαζει να σου λεω οτι μου ειναι αδιαφορο που ο δημοσιογραφος ανακοινωνει την ανακαλυψη καινουριου οργάνου (ακούνα ματάτα!), ενω στην #183 φαινεται να απευθυνομαι στον Χρυσοστομο χωρις κανεναν απολυτως λογο, αποκαλυπτωντάς του τις δεινες ικανοτητες προσανατολισμου μου, εντος και εκτος web. :)))) :))))

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ετσι, να αφησουμε ενα μυστηριο να πλαναται για τον μελλοντικο αναγνωστη

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ερ.: Πότε θα σταματήσω να πάρω οτοστόπ μια αραβίνα με πανέμορφα μάτια, μεγάλα σκουλαρίκια και φωνή αηδόνι;
Απ.: Όταν στολίσω το αμάξι με χοντρές κουρτίνες με θυσάνους κι αρχίσω να ξυρίζομαι νωχελικά με φαλτσέτα, ξαπλωμένος σε άδεια μπανιέρα κάτω από τον απέραντο ουρανό.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Αραβολατιν; Αραβοφλαμένκο με επιρροες απο αραβικο ουεστερν; :χμ: παγκοσμιοποίηση :))))

Τι λες σε καποιον -με το λιγοτερο δυνατο ρισκο να τον προσβαλλεις- προκειμενου να τον παρακινησεις να ξεκινησει να δοκιμασει να ενταξει στην καθημερινότητά του τη χρηση αποσμητικου;

Του διηγησε μια παραβολη;
Του το αφηνεις, αραγε, πανω στο γραφειο του στα μουλωχτα;
Τον ψεκαζεις διακριτικα (:)))) ) την ωρα που περναει απο διπλα σου;
Κλεινεις τη μυτη σου, διακριτικα και πάλι, οταν σε πλησιασει;
Τον ρωτας για τα ψωνια που κανει απο το σ/μ;

Τι;;;

Μπορείς να το κάνεις πιο ρομαντικό, κάλεσε τον σε δείπνο και μες στη χωριάτικη βάλε ένα Axe Temptation. :ρ :ρ Είναι κρίμα πραγματικά που στην σημερινή εποχή με όλες τις ανέσεις που υπάρχουν, μερικοί άνθρωποι αρνούνται πεισματικά να κάνουν ένα μπανάκι. :τσκτσκ:

Όντως, αυτή είναι μια επιπλοκή που δεν την σκέφτηκα. Καλύτερα πες του/της ευγενικά " Κοίτα, είσαι πολύ καλό παιδί όμως θέλω να κάνουμε παρέα μόνο το χειμώνα! "

Παιδια, ευχαριστω πολυ για τις ιδέες σας, που θα ηταν μια χαρα, αν ολο αυτο το δραμα το ζουσα στην κανονικη μου ζωη κι οχι σε επαγγελματικο χωρο.:κατάρα!:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Υπαρχει διπλωματικός τρόπος να στειλεις ενα "μηνυμα", αρκει να ειναι αυτός αρκετα εξυπνος να το πιασει. Οποτε μπαινει στο χωρο σου, να ανοιγεις (καθολου) διακριτικα το παραθυρο, να ανοιγεις ενα φακελακι με αρωματικα μαντηλακια τοποθετημένα εμφανώς, και οταν φευγει να ψεκαζεις το χωρο με καποιο αποσμητικο ή/και να του λες να μη πλησιαζει πολυ "γιατι κανει ζεστη". Οχι τοσο για σενα, οσο για να το καταλαβει εκεινος.

φυσικα, αν στο χωρο σου δεν παιζουν παραθυρα, αποσμητικα κλπ, βρες κατι αλλο διαθεσιμο για να στειλεις αναλογο "μηνυμα". Φανταζομαι μετα απο 3-4 φορες, θα το πιασει, αν και θα τον πειραξει (αλλα δε νομιζω να γινεται ανώδυνα).

Last edited:
Κι εγω ετσι νομιζω. Δεν λεγεται ανωδυνα το: "κανεις ολιγον πιφ". Ηλπιζα οτι καποιος απο τους παλαιοτερους θα εβγαζε το φιδι απο την τρυπα, αλλα αν ηταν, θα ειχε ηδη γινει.