Λοιπόν κουραμπιέδες = βούτυρο και ζάχαρη άχνη διπλό μπλιάχ από μένα.
Οι δίπλες καλές, αλλά μπανάλ και δύσχρηστες στο φάγωμα (από που να την πιάσεις, από ποια γωνία θα μπει στο στόμα, πως δεν θα πέσει κάτω αφού θρυμματίζεται και είναι και πιο μεγάλη και από πιατάκι γλυκού).
Τα μελομακάρονα ναι και ΝΑΙ - αλλά υπό προϋποθέσεις. Πρέπει να είναι τραγανά κάπως και όχι λάσπη στο στόμα, να έχει μέλι και να μοσχοβολάει μέλι και όχι να είναι βουτηγμένο στο σιρόπι, να έχει καλό λάδι και να μην είναι ταγγισμένα τα καρυδάκια από πάνω.
Υπογραφή
ο ιδιότροπος της παρέας.