Την πολλή καλημέρα μου

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
το ξέρω αλλά συμβαίνει όταν παρουσιάζεσαι. :Ρ


Λοιπόν, όπως είδατε είμαι ο μετροπόντικας. Λέγετέ με όπως σας βολεύει - από μετρό και πόντικα μέχι μέκκα άμα σας βολεύει.

Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με τη λογοτεχνία τελευταία. Χαρακτηριστικά, το τελευταίο μου ανάγνωσμα είναι ο γλάρος Ιωανάθαν που διάβασα πριν 1-2 χρόνια. Και εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ να στρωθώ να διαβάσω την κληρονομιά (L' Heritage) του Maupassant. Λέω τώρα που είναι Πάσχα να επωφεληθώ του άπλετου χρόνου που θα διαθέτω.

Τέλος, το φόρουμ το βρήκα τυχαία από το google καθώς έψαχνα για μεταφράσεις του βερν. (έκανα και θέμα http://www.λεσχη.gr/forum/showthread.php?4723-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%BD&p=90694&posted=1#post90694 όπου μπορείτε να δείτε την κατάληξη)
Ελπίζω βέβαια να μην αναλωθεί μέχρι εκεί η παρουσία μου και να γίνω κι εγώ ένα τακτικό μέλος του φόρουμ. :)

ΑυτάαααααΩραίο όνομα. Φέρνει αναμνήσεις από 90ς :)
Από 90ς? ο.Ο
 
Last edited by a moderator:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
αυτό πάντα το διάβαζα "εννενήντας" :χαχα:
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Τη δεκαετία του 1990 κατασκευαζοταν το Μετρό στην Αθήνα και ακούγαμε συχνά στις ειδήσεις για τον μετροπόντικα. Χρόνια είχα να ακούσω αυτή τη λέξη
 
Καλωσόρισες κι από εμένα!!:)
Τώρα άααασχετο αλλά...εμένα το παρωνύμι σου μου θύμισε ένα κείμενο του δημοτικού, με έναν τυφλοπόντικα που πήγαινε να δηλώσει στο ληξιαρχείο τα νεογέννητα τυφλοποντικάκια του, και την εικονογράφηση που είχε.:μαναι:
(μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί:)))) )
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top