Συνανάγνωση - "Death Note" (μάνγκα)

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Παρασύρθηκα, ομολογώ!!!
Αλλά θα κάνω υπομονή τώρα, υπόσχομαι :σύμφωνοι:
 
Κι εγώ θέέέέλωωωωω!!!!! Μέσα κι εγώ! Το έχω δει το άνιμε, είχα ξεκινήσει να το διαβάζω κ ον λάιν άλλα το παράτησα.. Να η ευκαιρία! Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο απ όσο θυμάμαι...
 
Καλώς όρισες στη σούπερ τρομερή φοβερή κλπ κλπ συνανάγνωσή μας Αικα Χανα, ελπίζω να το διασκεδάσεις :)) Μόνο επειδή ξέρεις τι γίνεται στη συνέχεια πρόσεξε μην σου ξεφύγει τίποτα και έχουμε ομαδικές λυποθυμίες :))) . Τώρα είμαστε στα κεφάλαια 45-70 και σχολιάζουμε Κυριακή - Δευτέρα
 
Οχι, όχι δεν κάνω σπόιλ που να με πολιορκείτε όλοι μαζί! χεχεχε!! :)))) Θα προσπαθήσω να σας φτάσω! Τέλεια ιδέα η συνανάγνωση μάνγκα πάντως! Μπράβο σας παιδιά!!
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Τελικά πολύ αγαπημένη η Μίσα! Μετά τον L, η αγαπημένη μου στο DN! Και έχει τρομερό στυλ.


 
Δεν θέλω να γίνω σεξιστής αλλά την έχουν σχεδιασμένη κλασσική ιαπωνική φαντασίωση τη Μίσα. Πάντως το λέει η καρδούλα της!
 
Όντως κλασσική ιαπωνική φαντασίωση!! "Ράιτο θα κάνω ότι μου ζητήσεις, ζήτησέ μου ότι θέλεις και θα το κάνω, θέλω τόσο πολύ να κάνω κάτι για σένα" πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......... :οργή:
 
Όντως κλασσική ιαπωνική φαντασίωση!! "Ράιτο θα κάνω ότι μου ζητήσεις, ζήτησέ μου ότι θέλεις και θα το κάνω, θέλω τόσο πολύ να κάνω κάτι για σένα" πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......... :οργή:
Υπερβολές .... απλώς αγαπάει το κορίτσι :))))
 
όπως πάντα στην ώρα μου (:μαναι:) διάβασα όοοοολα τα σχόλια, δεν κατάλαβα τίποτα, δεν έχω διαβάσει ποτέ μάνγκα αλλά λέω να δοκιμάσω!! Πού μπορούμε να διαβάσουμε;;
Αναμένω οδηγίες!!
Όσο για την ταχύτητα, δε με φοβάμαι, με τόση προϋπηρεσία σε κόμικ, δε μπορεί, κάπως θα τα καταφέρω;)
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Και το δικό μου σχόλιο παρόμοιο είναι

γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;
 
:(:(:(:(:(:κλαψ::κλαψ::κλαψ::κλαψ::κλαψ::κλαψ::κλαψ::λυγμ::λυγμ::λυγμ::λυγμ::λυγμ::λυγμ::λυγμ::λυγμ:
 
Κορίτσια, με στενοχωρείτε τώρα! Κάτι είπαμε να σχολιάζουμε όλοι μαζί και να προχωρούμε συντονισμένα...
 
Μα μα δεν είπαμε τίποτα Αστράρχη :).... απλά ξεσπάσαμε !!!! :)))) Και πώς θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε άλλωστε αφού συμβαίνουν σημεία και τέρατα....
 
Το ξέρω ότι δεν είπατε τίποτα (πλοκή γαρ) αλλά όσο να 'ναι άμα έχετε διαβάσει παρακάτω «χάνει» κάπως ο κανονικός σχολιασμός!

Το ότι θα γίνει χαμός το υποψιάζομαι, έχω δυο τρεις «γραμμές» στο μυαλό μου, περιμένω να δω τι θα βγει!

Και εσύ δεν έχεις μια στολή να φτιάξεις, τώρα που το σκέφτομαι; Αυτή που έχεις στο αβατάριό σου, μια χαρά μου φαίνεται!!!
 
Αυτό που έχει το αβατάριο μου ε δεν το λες και στολή ακριβώς... μάλλον απουσία της :))) .... Το ότι θα ντυθώ κάποιος χαρακτήρας μάνγκα αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά θα δούμε ποιος..

Μας κατηγορείς άδικα, δε διαβάσαμε παρακάτω. Μιλάμε για τα κεφάλαια που διαβάζουμε αυτήν την εβδομάδα (45-70)

μήπως έμεινες λίγο πίσω κύριέ μου;; :μήπως:
 
Top