Συνάντηση του ελληνικού φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν (Θεσσαλονίκη και Αθήνα)Απογευματινό τσάι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τους φανατικούς της Όστεν .Πέρυσι ήταν πολύ όμορφα ,φέτος κάτι μου λέει πως θα είναι ακόμη καλύτερα .:γιούπι:Αν κάποιος έχει απορίες μπορεί να μου στείλει πμ. :)

Όποιος έχει fb μπορεί να ενημερωθεί σχετικά εδώ για Θεσσαλονίκη και εδώ για Αθήνα . Εγώ θα είμαι στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης και εννοείται θα κρατάω κάτι οστενικό .

 
Εγώ θα έρθω στην Θεσσαλονίκη :)))) Και πέρυσι ήταν πολύ ωραία, ήταν και η Αξία ( πού είσαι Αξία;;; ) δεν ξέρω ακόμα τι οστενικό θα έχω, θα το σκεφτώ!!
 
Έχουν κλειστεί τραπέζια και στα δύο μαγαζιά και η συνάντηση πια είναι πολύ κοντά . Αν κάποιος έρθει και δεν μας δει ή φτάσει νωρίτερα ας πει στον υπεύθυνο του καταστήματος πως είναι απο το ελληνικό φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν ;)
 
Καλά συγνώμη, τώρα παρατήρησα ότι οι συναντήσεις είναι ίδια μέρα και ίδια ώρα... Εσύ Μαργαρίτα πού θα είσαι; Γιατί εγώ πιο πολύ για να σε δω θα ερχόμουν. Και αν δεν είσαι εσύ, ποιοι θα είναι στην Αθήνα;


Χμμμ... τώρα που διάβασα καλά την πρώτη ανάρτηση, είδα ότι δεν θα είσαι εδώ Μαργαρίτα, αλλά στο βορρά. Καλά, άλλη φορά θα διαβάζω πιο προσεχτικά :ωιμέ:
 
Last edited:
Χρύσα μου,στη Θεσσαλονικη θα ειμαι .Πολυ θα ηθελα να ειμαι και στης Αθηνας αλλα δεν μπορω:( Δεν ξερω αν θα ειναι καποιο μελος της λεσχης εκει.....
 
Καλά, Μαργαριτούλα, δεν πειράζει. Θα τα πούμε άλλη φορά, θα δοθεί η ευκαιρία :)

Στην εκδήλωση δεν θα πάω, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι μέχρι το κόκαλο οστενική εγώ.
 
μένω στην αθήνα και βλέπω ότι η συγκέντρωση ξεκινά στις έξι, αλλά θα γινόταν να έρθω κατά τις εφτάμιση γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα προλάβω νωρίτερα.. αν δε γίνεται, θα το προσπαθήσω, απλά θα θελα να ξέρω:)
 
μένω στην αθήνα και βλέπω ότι η συγκέντρωση ξεκινά στις έξι, αλλά θα γινόταν να έρθω κατά τις εφτάμιση γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα προλάβω νωρίτερα.. αν δε γίνεται, θα το προσπαθήσω, απλά θα θελα να ξέρω:)
Πιστεύω πως τα κορίτσια θα είναι ακόμα εκεί εκείνη την ώρα , εγω θα είμαι Θεσσαλονίκη αλλιως θα σου έλεγα εγγυημένα πως θα σε περιμένουμε .Πιστεύω , όμως , θα είναι εκεί σίγουρα γιατί θα πας σχετικα νωρίς . :)
 
Πέρασα πάρα πολύ όμορφα! Πολύ Παρίσι το μέρος, ζεστότατο το κλίμα, ατέλειωτα τα θέματα συζήτησης...
Και ο... αμφιλεγόμενος σερβιτόρος σας πληροφορώ μου φέρθηκε πολύ καλά στο τέλος. :ναι:
Λυπάμαι αν ήμουν κάπως συννεφιασμένη... :ουχ: Παρ' όλα αυτά γέλασα πολύ.
Αξία, άμα δεν ξεχάσει μια απ' τις δυο μας κάτι δεν γίνεται, ε; :χαχα:
 
Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία και εύχομαι του χρόνου περισσότερες :) Ήπιαμε τσάι φάγαμε και γλυκάκι!!!!

Αχ το μπλουζάκι μου :ωιμέ:
 
Top