Συγκέντρωση υπογραφών

Χαιρετώ το φόρουμ!Ξέρει κανείς ποια διαδικασία χρειάζεται για τη συγκέντρωση υπογραφών για κάποιο ζήτημα;Στο χωριό που ζω(καταπληκτική επιλογή έκανα)εγκατέστησαν κεραία της Cosmote χωρίς να ερωτηθεί κανείς.Νοίκιασε το χώρο ένας ξενοδόχος.Πώς γίνεται να μαζέψουμε υπογραφές για να πάει μακριά από τη κατοικημένη περιοχή;Χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο ή απλά γράφουμε ένα κείμενο και βάζουμε τις υπογραφές από κάτω;
 

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Λογικα θα πρεπει να ειναι επικειρωμενο απο την αστυνομια.. παλια ειχαν βαλει και στο δημο που μενω και ειχε βγει ο κοσμος στη πλατεια και φωναζε,νομιζω μαζεψαν και υπογραφες αλλα η κεραια ειναι εκει εδω και 20 χρονια.
Νομιζω η πιο δικαιη λυση εφοσον δε ρωτησαν κανενα ειναι να τη ξηλωσετε μονοι σας χωρις να ρωτησετε κανενα :ωραίος:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Καταρχήν, ρωτήστε κάποιον δικηγόρο διότι όντως, παίζει η εγκατάσταση να είναι παράνομη οπότε και μπορείτε να αποφασίσετε να κινηθείτε νομικά.

Για συγκέντρωση υπογραφών νομίζω πως υπάρχουν υπηρεσίες στον Ιστό, από εκεί και πέρα.
 
Ευχαριστώ.Ρωτήσαμε για την νομιμότητα και μας είπαν ότι ναι μεν ο νόμος δεν το επιτρέπει αλλά δεν το απαγορεύει κιόλας(το γνωστό "παραθυράκι").
 
Επιπλέον ο σύλλογος του χωριού δεν θέλει να ανακατευτεί,ο σύλλογος ξενοδόχων δεν θέλει να συμμετέχει και ο τύπος που έβαλε την κεραία έχει ένα κάρο λεφτά και του κάνουν τεμενάδες.
 
υποθέτω ότι θα έπρεπε να ενημερωθούν όλοι για το άν τα κύματα της κεραίας έχουν κάποια επίπτωση στην υγεία των ανθρώπων, άν η απόστασή μας απο την κεραία είναι μεγαλύτερη απο μερικά μέτρα κι άν τα κύματα είναι συγκεκριμένων μή βλαπτικών συχνοτήτων.

το να ξεκινάει κανείς με το αίτημα της απαγόρευσης προϋποθέτει ότι οι προηγούμενη προϋπόθεση έχει εντελώς εκπληρωθεί.
 
Top