Τελείωσα μόλις χτες την Μίζερι. Δεν με συγκλόνισε, σήμερα λέω να δω την ταινία, νομίζω σαν ταινία θα είναι καλύτερο.Τη Μίζερυ ίσως; Δεν είναι πολύ μεγάλο κι έχει ένα ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό με χιόνια, όπως η Λάμψη![]()
Ίζι πραγματικά εντυπωσιακή η συλλογή σου! Θα ήθελα να σε ρωτήσω την άποψή σου για το Ντούμα Κη γιατί το βρήκα, αλλά δεν το αναφέρουν συχνά οπότε δεν ξέρω αν αξίζει!Με αφορμή το σημερινό ξεσκόνισμα της βιβλιοθήκης μου, είπα να σας δείξω τη συλλογή μου βιβλίων του Κινγκ. Λείπουν τα δανεικά κι αγύρισταΚάρι-Μακριά Πορεία. Η Αϋπνία για κάποιο λόγο είναι στο πάτωμα
Την αγαπώ τρελά τη συλλογούλα μου. Την ξεκίνησα στα 14 και τη συνεχίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό
))
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλιστα, κι εμένα δεν με τράβηξε πολύ η υπόθεση αλλά είπα μήπως είναι τελικά ενδιαφέρον! Σ ευχαριστώ!!Δεν το έχω διαβάσει ακόμα ΑτλαντισίαΗ Μεταλλαγμένη νομίζω ότι το έχει διαβάσει και δεν της άρεσε.
Αυτή τη φράση την πρωτοείπε ο Ρόμπερτ Μπλοχ (συγγραφέας του "Ψυχώ") και εσφαλμένα αποδίδεται στον Κινγκ, ο οποίος την επανέλαβε.διάβασα κάπου αυτήν την ατάκα του Κινγκ...
“Oι άνθρωποι με θεωρούν παράξενο. Αλλά δεν είναι έτσι. Έχω την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Είναι σ’ ένα βάζο, πάνω στο γραφείο μου.”
όντως το είπε; τέλειος... :χαχαχα:
Τρελή ατάκα.“Oι άνθρωποι με θεωρούν παράξενο. Αλλά δεν είναι έτσι. Έχω την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Είναι σ’ ένα βάζο, πάνω στο γραφείο μου.”