Καλικάντζαρος
Δαγεροτύπης
Dr Acula! 

Ο παραλογισμός συνεχίζεται: "Στις νέες εκδόσεις του οίκου HarperCollins, οι ιστορίες του Ηρακλή Πουαρό και της Μις Μαρπλ που γράφτηκαν μεταξύ 1920 και 1976, κυκλοφορούν με επαναδιατυπώσεις -ή και χωρίς κάποια αποσπάσματα. Στόχος ήταν να αφαιρεθούν όροι και περιγραφές τις οποίες το σύγχρονο κοινό θεωρεί προσβλητικές, ειδικά όσον αφορά χαρακτήρες οι οποίοι είναι μη Βρετανοί."Και μία παρατήρηση ιστορικού περιεχομένου. Νομίζω ότι ίσως η πρώτη κίνηση πολιτικής ορθότητας πρέπει να εμφανίστηκε στις ΗΠΑ ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα (άρα πρέπει να ξεπερνούμε τον ένα αιώνα).
Εχω βρει κολπο για αυτο παιρνεις ενα ασχετο αντικειμενο κατα προτιμηση μακροστενο και με αυτο φτανεις τα αντικειμενα που θελεις ριχνοντας τα κατω, εγω βεβαια που το κανω καιρο τα ριχνω απευθειας στο καλαθι. Αυτα.Τα σούπερ μάρκετ σπάνια έχουν σκαλάκι/σκαμπώ για να πατάμε και να φτάνουμε στο τελευταίο ράφι.
Ααα για αυτο ολες οι κοντες ελκονται απο ψηλους παντα το ειχα αποριαΛέω στο σύντροφο "Κατέβασε μου εκείνο... και εκείνο και το άλλο..."
Το λέω με φόβο γιατί είναι εκμετάλλευση του αντρικού ψηλού φύλου...
Αν ο ενας εχει high standards και ο/η αλλη εχει low standards ολα καλα θα πανε...(ή πρέπει να αναζητήσουμε ψηλές; - και εκεί δύσκολα τα πράγματα!)
Με απλά μαθηματικά και συν αυτό που λέει πιο κάτω ο Φάρος, έχουμε και λέμε!δηλ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που είναι 1,78 δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ ενώ κάποιος που είναι 2,00 μπορεί.
Πες και για τον ρατσισμό που τρώμε εμείς οι ψηλοί στα αεροπλάνα, που τα καθίσματα είναι φτιαγμένα για επιβάτες κάτω από 1,60μ και άντε να βολευτεί κάποιος 1,92μ!!Εδώ η πολιτική μας ορθότητα πρέπει να πει αφαιρούμε το άθλημα.![]()