Επηρεασμένη από το νήμα της ΞένηςΛογοτεχνίας για το ποιος/α ήρωας/ηρωίδα θα θέλαμε να είμαστε και αφού είδα ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη λέσχη προτείνω να συζητήσουμε για τους φανταστικούς κόσμους της λογοτεχνίας και για το πού θα θέλαμε να ζούσαμε αντίστοιχα.
Προσωπικά, ο λογοτεχνικός κόσμος που λατρεύω και έχω φανταστεί άπειρες φορές ότι ζω εκεί είναι αυτός του Χάρι Πότερ...
Μαγικά ραβδιά, ξόρκια, διακτινισμοί, αγώνες κουίντιτς , σκουπόξυλα, μανδύες και ψηλά καπέλα , η Διαγώνιος Αλέα, τζάκια που σε μεταφέρουν όπου θέλεις, μεταμορφώσεις, κουκουβάγιες που μεταφέρουν γράμματα, δράκοι, γίγαντες και άλλα περίεργα μαγικά πλάσματα, απλοί Μαγκλ, ιπτάμενα αυτοκίνητα, φαντάσματα που μιλάνε, πιάτα που πλένονται μόνα τους
, αόρατοι μανδύες, ταξίδια στο χρόνο, βιβλία μαγείας με ξόρκια και παραμύθια και φυσικά το Χόγκουαρτς!
Πόσες φορές όταν ήμουνα πιο μικρή φανταζόμουνα (και μερικές ευχόμουνα κιόλας) από στιγμή σε στιγμή να καταφτάσει μια κουκουβάγια με το γράμμα από το Χόγκουαρτς που να λέει ότι έχω μαγικές ικανότητες
)
Εσείς σε ποιό λογοτεχνικό κόσμο θα θέλατε να ζείτε; (έστω και να επισκεφτείτε
)
Προσωπικά, ο λογοτεχνικός κόσμος που λατρεύω και έχω φανταστεί άπειρες φορές ότι ζω εκεί είναι αυτός του Χάρι Πότερ...
Μαγικά ραβδιά, ξόρκια, διακτινισμοί, αγώνες κουίντιτς , σκουπόξυλα, μανδύες και ψηλά καπέλα , η Διαγώνιος Αλέα, τζάκια που σε μεταφέρουν όπου θέλεις, μεταμορφώσεις, κουκουβάγιες που μεταφέρουν γράμματα, δράκοι, γίγαντες και άλλα περίεργα μαγικά πλάσματα, απλοί Μαγκλ, ιπτάμενα αυτοκίνητα, φαντάσματα που μιλάνε, πιάτα που πλένονται μόνα τους
, αόρατοι μανδύες, ταξίδια στο χρόνο, βιβλία μαγείας με ξόρκια και παραμύθια και φυσικά το Χόγκουαρτς! Πόσες φορές όταν ήμουνα πιο μικρή φανταζόμουνα (και μερικές ευχόμουνα κιόλας) από στιγμή σε στιγμή να καταφτάσει μια κουκουβάγια με το γράμμα από το Χόγκουαρτς που να λέει ότι έχω μαγικές ικανότητες
Εσείς σε ποιό λογοτεχνικό κόσμο θα θέλατε να ζείτε; (έστω και να επισκεφτείτε
)

, να κάνω ξόρκια , να πετάω με τη σκούπα μου και τόσα πολλά άλλα....Και αν δεν έβρισκα έναν καλό μάγο να παντρευτώ να γινόμουν καθηγήτρια και να ζούσα για πάντα εκεί...