Ποσο πολυ νυσταζζζζζ :νύστα:
Φαροφύλακας Υποθετικός Σοφέρ Προσωπικό λέσχης 18 Οκτ 2021 #422 Ο/Η Μοκαντάσα αλ Σάφερ έγραψε: Nortfalke - Mooi Wintermones Opkomst Click to expand... Σκοτεινη ηλεκτρονική. Ωραίο. (Ο τίτλος είναι Ολλανδικά) Guyer's Connection - He Sabine!
Ο/Η Μοκαντάσα αλ Σάφερ έγραψε: Nortfalke - Mooi Wintermones Opkomst Click to expand... Σκοτεινη ηλεκτρονική. Ωραίο. (Ο τίτλος είναι Ολλανδικά) Guyer's Connection - He Sabine!
Αντίβαρο 19 Οκτ 2021 #424 που λέτε το ακούω σε επεισόδιο στο κομαντα και δράκοι, και θυμήθηκα τα νιάτα μου. Βάζω και την Ελευθερία γιατί κι αυτή καλά το λέει μωρέ...
που λέτε το ακούω σε επεισόδιο στο κομαντα και δράκοι, και θυμήθηκα τα νιάτα μου. Βάζω και την Ελευθερία γιατί κι αυτή καλά το λέει μωρέ...
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 23 Οκτ 2021 #429 STRAVAGANZZA - HIJO DE LA LUNA
Νικόλας Δε Κιντ 23 Οκτ 2021 #430 Remember that's called a one way street And you can't get Can't get it down without crying...
ΚρίτωνΓ 23 Οκτ 2021 #433 Ο/Η Μοκαντάσα αλ Σάφερ έγραψε: @ΚρίτωνΓ πες μου αλήθεια. Μένεις σε έκθεση μουσείου, έτσι; Click to expand... έτσι, περίπου. Σε παλαιοπωλείο.
Ο/Η Μοκαντάσα αλ Σάφερ έγραψε: @ΚρίτωνΓ πες μου αλήθεια. Μένεις σε έκθεση μουσείου, έτσι; Click to expand... έτσι, περίπου. Σε παλαιοπωλείο.
Έλλη Μ 23 Οκτ 2021 #434 Ο/Η ΚρίτωνΓ έγραψε: έτσι, περίπου. Σε παλαιοπωλείο. Click to expand... με υαλικά; (αγνοηστε, συνεχιστε την οχι και τόσο ενδιαφερουσα κουβέντα σας)
Ο/Η ΚρίτωνΓ έγραψε: έτσι, περίπου. Σε παλαιοπωλείο. Click to expand... με υαλικά; (αγνοηστε, συνεχιστε την οχι και τόσο ενδιαφερουσα κουβέντα σας)
Μοκαντάσα αλ Σάφερ 23 Οκτ 2021 #435 Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Μας τη χάλασες με τα υαλικά. Ούτε καν κρύσταλλα. Λες και είμαστε τίποτα δευτεράντζες.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Μας τη χάλασες με τα υαλικά. Ούτε καν κρύσταλλα. Λες και είμαστε τίποτα δευτεράντζες.
Έλλη Μ 23 Οκτ 2021 #437 Αυτο @Τσιου ειναι για σενα γιατι αποψε δεν προλαβαινω να elaborate αλλα θα σου απαντησω, ναι;