:μουάχαχα: (θα σε παρω μαζί μου μια μέρα, έχω και καλό αυγουλά).
Χρυσόστομος 23 Αύγ 2021 #342 Καπου ανέφερε η Τσιου τον Φιλ Κολινς και μου θυμισε αυτό το εκπληκτικό τραγούδι!
Χρυσένια Αρχαιολόγος του Φόρουμ 2 Σεπ 2021 #347 Ξημερωνει δεύτερη μέρα Σεπτεμβρη. Ιδανικά θα ήθελα να κανω skip το φθινόπωρο και να μπούμε κατευθείαν Δεκέμβρη. Εν τελει θα το κανω με αυτο το τραγουδι. Ευχομαι σε ολους, καλη σεζον!
Ξημερωνει δεύτερη μέρα Σεπτεμβρη. Ιδανικά θα ήθελα να κανω skip το φθινόπωρο και να μπούμε κατευθείαν Δεκέμβρη. Εν τελει θα το κανω με αυτο το τραγουδι. Ευχομαι σε ολους, καλη σεζον!
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 14 Σεπ 2021 #349 Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 19 Σεπ 2021 #353 Asaf Avidan - Small Change Girl
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 19 Σεπ 2021 #355 κάνε μου λιγάκι μμμμμ.....
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 28 Σεπ 2021 #360 Ζητάτε να σας πω, διασκευή τραγουδιού του Αττίκ από ταινία μικρού μήκους animation με θέμα τη ζωή του. Spoiler: Εδώ το πρωτότυπο
Ζητάτε να σας πω, διασκευή τραγουδιού του Αττίκ από ταινία μικρού μήκους animation με θέμα τη ζωή του. Spoiler: Εδώ το πρωτότυπο