Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Πιστεύω το βράδυ θα έχω επιστρέψει κι εγώ στο Χόγκουαρτς.. ή ίσως απλά μέχρι τον αριθμό 12 της Γκρίμολντ Πλέις, όπου συνεδριάζει το Τάγμα του Φοίνικα! :ναι:

Αλλά μέχρι τότε έχω να βρω έναν δολοφόνο μαζί με τον Κόρμοραν Στράικ, είμαστε πολύ κοντά!!!
 
Σε μια άγνωστη πόλη με φτωχούς αλλά κι ευτυχισμένους, στο μέτρο του δυνατού, ανθρώπους, μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους κάποιοι γκρίζοι κύριοι που ερχόντουσαν από το χρονοταμιευτήριο.
 
Ετοιμάζομαι να ταξιδέψω στο χωρίο Μακόντο μέσα από τις σελίδες του Εκατό χρόνια Μοναξιά.

 
Πάστα Φλόρα, απολαυστικό και πολύ διδακτικό το ταξίδι σου. Ταξίδεψα κι εγώ εκεί!
Πολυξένη, έχει 2 μήνες που ήμουν κι εγώ στο Μακόντο και το μυαλό μου έμεινε εκεί!
 
Πάστα Φλόρα, απολαυστικό και πολύ διδακτικό το ταξίδι σου. Ταξίδεψα κι εγώ εκεί!
Πολυξένη, έχει 2 μήνες που ήμουν κι εγώ στο Μακόντο και το μυαλό μου έμεινε εκεί!
Στο πρόλογο του βιβλίου γράφει, ο συγγραφέας, ότι απευθύνεται σε παιδιά από 8 έως 88 ετών, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι ένα βιβλίο που το έχουν κατατάξει στην παιδική-εφηβική λογοτεχνία να με συνάρπαζε σε τόσο μεγάλο βαθμό! Τα μαθήματα που δίνει σε εμάς τους ενήλικες είναι ουσιαστικά και αν κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις μπορεί να σε ωφελήσει στο μέγιστο βαθμό!
 
Στα τσιφλίκια και στους δρόμους της Βραζιλίας ταξιδεύοντας προς το Σαο Πάολο. Οι συνθήκες είναι αντίξοες, τα τρόφιμα εξαντλούνται ,είχαμε ήδη απώλειες, τα όρνια παραμονεύουν από πάνω μας...
 
Στις Βρυξέλλες, σε ένα σχολείο μόνο για demoiselles, με μια ανασφαλή και συνεσταλμένη κοπέλα που υπεραγαπώ και συμμερίζομαι, τη Λούση Σνόουι....
 
Κι εγω εκεί ταξιδεύω ;) Έχω λίγο δρόμο ακόμα για να σε φτάσω ,Οδυσσέα αλλά κάπου εκεί είμαι κι εγώ .
 
Βρίσκομαι στο μπαρ "Μαύρος Αετός" μαζί με τον λύκο της στέπας και ένα γοητευτικό κορίτσι χωρίς όνομα. Το κορίτσι με το μαραμένο λουλούδι στα μαλλιά!
 
Εγώ ταξιδεύω ανέμελη στα νησιά του Αιγαίου, παρέα με μια παρέα αριστοκράτισσες, νεόπλουτες και γενικώς υψηλά ιστάμενες Ισπανίδες (μόνο γυναίκες). Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έκανα αυτό το ταξίδι με τη συγκεκριμένη παρέα. Ούτε στο συμβατικό, ούτε και στο λογοτεχνικό σύμπαν...
 
Εγώ είμαι ταυτόχρονα αποκλεισμένη κάτω από έναν μυστήριο και αδιαπέραστο θόλο στην πόλη του Τσέστερ'ς Μιλ, και σε ένα απομακρυσμένο νησί κάπου στην Ουαλία γεμάτο μυστικά.
 
Top