Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Δεν ξερω αν υπαρχει στην πραγματικοτητα,αλλα στο Metro 2033 που διαβαζω,γινεται μια αναφορα σε μια "μυστικη" γραμμη του μετρό.Ισως να υπαρχει οντως και απο εκει να πιαστηκε Γκλουχοφσκι.

Γύρισα από ένα υπέροχο ταξίδι στην Πράγα του 1968 με τον Τομας και την Τερέζα από την Αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι:

Εγώ γύρισα από ένα ταξίδι στην Κολομβία από τα μέσα του 19ου ώς τα μέσα του 20ου αιώνα με τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και τώρα ταξιδεύω στο Μεξικό την εποχή της ισπανικής κατάκτησης με τον Κάρλος Φουέντες

Στη Σουηδία είμαι. Ψωφόκρυο έχει. Εδώ όλοι ντύνονται σαν κρεμύδια, αλλά με μείων 20 τι να σου κάνουν τα ρούχα!!!

Θα πρέπει σιγά σιγά ή να καλοκαιριάσει ή να τελειώσει το βιβλίο!!

Είπα να πάω ξανά ένα ταξιδάκι από το Χόγκουαρτς , αφού είναι σταθερή αξία και περνάω πολύ καλά.Ξέρω βέβαια πως όταν έρθει η ώρα να φύγω θα στεναχωρηθώ...

Αν δεις τον Joel (Χόλντερ απο το killing ) δώσε τα χαιρετίσματα μου :)))) Αν και δεν ζει πια εκει βέβαια, μπορεί όμως να πήγε για να δει τους γονείς του :)))
χαχαχα θα του πω "Πάμε για καφέ; Α, έχεις κ κάτι χαιρετίσματα από μια γνωστή μου" :θρρρ:

Στη Βαρκελωνη μαζι με τον αγαπητο Πεπε Καρβαλιο.Βεβαια ακομα βρισκομαστε μεσα στο γραφειο του,αλλα που θα παει,θα βγουμε και μια βολτα στην πολη!

Από ότι βλέπω μετά από το ταξίδι στη ζωή του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη με την "Αναφορά στον Γκρέκο", θα ταξιδέψω Ιαπωνία και Κίνα με το "ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ: ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΙΝΑ του ίδιου. :γιούπι:

Στον Όλυμπο σ ένα σπίτι δίπλα σ' ένα ποτάμι ...Το ποτάμι με πήγε πολλά ταξίδια βέβαια μέχρι την Αφρική έφτασα :))))

πολυ μου αρεσει αυτο το νημα κ ολο το ξεχναω

ταξιδευω στη μασσαλια. πριν χρονια σε ενα περασμα μου προς μονπελιε μου ειχε αφησει την εικονα μιας σκοτεινης κ βρωμικης πολης
τωρα ξεδιπλωνεται γοητευτικη κ ιδιαιτερη στα ματια μου κ μου δημιουργησε ηδη την επιθυμια να ξαναπαω

Στο σύστημα των μη-καρτεσιανών συντεταγμένων.
Ο Κιτ Τράβερς ακολούθησε την εκδοχή εκείνη του επιβατηγού σκάφους Στουπέντικα, σύμφωνα με την οποία το ταξίδι συνεχίστηκε προς την Οστάνδη, ένα δηλαδή απο τα άντρα των τετραδονιστών, αφήνοντας τη Ντάλι Ζομπίνι να κινηθεί κατά μήκος της ορθολογικής εκδοχής της πορείας του πλοίου. :)

Ταξιδεύω στη(μυθική;)αρχαία Ελλάδα παρέα με τον Ηρακλή,τον Ιάσονα,τον Ορφέα και τους αλλους αργοναύτες.

Στο Ισπαχάν γύρω στα 1041 όπου ο Ρομπ Κόουλ από την Αγγλία, μεταμφιεσμένος σε Εβραίο με το όνομα Τζέσε Μπεν Μπεντζαμιν κατορθώνει να γίνει δεκτός στην 'μαντράσα' για να σπουδάσει ιατρική..