Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Λοιπόν, αυτή την περίοδο, για τα τσακίρικα μάτια του Φώκνερ και μόνο, ταξιδεύω στην Γιοναπατόφα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες της, γιατί είναι φανταστική περιοχή. Βρίσκεται όμως στην πολιτεία του Μισισιπή, κοντά στο Oxford.

Στο νησί Μλιέτ της Κροατίας με το βιβλίο του Αλεκσαντάρ Χεμόν¨"Με το βλέμμα του Μπρούνο"

Έφτασα μέχρι τα χωριά των Πυρηναίων στα σύνορα Γαλλίας - Ισπανίας για να εντοπίσω τους τελευταίους "Καθαρούς" πριν την τελική τους εξολόθρευση από την Ιερά Εξέταση σύμφωνα με τον "Κίτρινο Σταυρό" του Ρενέ Γουάις...

Η πόλη της Καρκασόν, έδρα του Παπικού Δικαστηρίου

Το χωριό Μονταγιού κέντρο της αίρεσης

Last edited:
Στο Βικτωριανό Λονδίνο για να συναντήσω τον Ντόριαν Γκρέι

Μετά επίσκεψη στο Ρέντινγκ για να βρω τον Όσκαρ Ουάιλντ στη φυλακή...

Μόλις έφυγα απ το Λονδίνο με το πορτραίτο του Ντόριαν και κατευθύνομαι προς Παρίσι με το θεωρημα του παπαγάλου.

Στο Αϊβαλί μετά το 1922.
Νίκος Θέμελης "Οι αλήθειες των άλλων"

Last edited:
Στη γραφική Πύλο

και στις Στροφάδες

τα "Πλωτά Νησιά", όπως τα λένε οι ναυτικοί, ταξιδεύοντας μαζί με το ομώνυμο βιβλίο του Δημήτρη Μίγγα...

Βρισκόμαστε στην δεκαετία του 70 παρέα με τις θυγατέρες Λίσμπον στο Γκρός Πουέντ του Μίσιγκαν.

Απο τις αυτόχειρες παρθένους του Ευγενίδη(στο πρωτότυπο και είναι υπέροχο)

[video=youtube;8mQ4reLS8Lo]https://www.youtube.com/watch?v=8mQ4reLS8Lo[/video]

Μόλις με ειδοποίησαν από το κοντρόλ. Η ψυχή που στο έδωσε σου στέλνει φιλί και περιμένει κριτική.

Στην Ιαπωνία.

Άρωμα Πάγου της Yoko Ogawa.

Έχω ξεχάσει πώς ανεβάζουν φωτογραφίες και τις προάλλες που προσπάθησα να ξανα ανεβάσω φωτό από τη βιβλιοθήκη μου δεν τα κατάφερα :ωιμέ:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Έμιλυ, μπορείς να συμβουλευτείς αυτό εδώ το νήμα: Πώς βάζω εικόνες μέσα στις αναρτήσεις;

Μόνο που είναι παλιό κι ελπίζω πως οι οδηγίες δεν είναι πια παρωχημένες. Πες μου για ό,τι πρόβλημα συναντήσεις. :ναι:

Με αυτό το κρύο είπα να αποδημήσω σε πιο ζεστά κλίματα...

Χαμένος σε κάποια πόλη της Νιγηρίας...

Last edited: