Πού προτιμάτε να διαβάζετε;

Πού προτιμάτε να διαβάζετε;


  • Total voters
    190
Πού το ξεθάψατε αυτό το νήμα;
Εν τω μεταξύ σε μμμμμ δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Οκεη, εκτός αν είναι τρένο. Μία φορά επιχείρησα να διαβάσω σε αστικό λεωφορείο, τα κατάφερα, κατέβηκα ζωντανή αλλά ήτο ειδική περίπτωση βιβλίου.
Επίσης, μάλλον πρέπει να εξεταστώ για διάσπαση προσοχής.. Είμαι από αυτούς που θα διαβάσουν μία σελίδα και θα κάνουν μετά μια γύρα στο χώρο, θα κοιτάξουν τον ουρανό έξω μην τυχόν και άλλαξε χρώμα, θα πάω να πιω και λίγο νερό που δεν πίνω ποτέ κοκ κοκ κοκ κοκ........ Γουώτ δε...; :πανικός:
 
Έχουν φύγει όλοι, παιδιά -σύζυγος, ξαπλώνεις μπρούμυτα στο κρεβάτι ή στον καναπέ-ειδικός φαρδύς καναπές για ξάπλες- μικρή ζεστή κουβερτούλα να σε σκεπάζει ως τ'αυτιά ,τηλέφωνα εκτός λειτουργίας, μόνο εσύ και το υπέροχο βιβλίο σου , τότε ξέρεις τι είναι η ευτυχία.
 
Παίρνω τα βουνά!!!! Λόφος Φιλοπάππου, και η γύρω περιοχή στο Θησείο, και στο Άλσος Προμπονά στον Περισσό.
Για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα καναπέ και κουβερτούλα!!! :διάβασμα10:
 
Σπίτι τις περισσότερες φορές είτε στο υπνοδωμάτιο είτε στο γραφείο είτε στο σαλόνι όταν δεν υπάρχουν άλλοι να μου αποσπούν την προσοχή είτε στην βεράντα όταν είμαι στο εξοχικό στην φύση , είτε στην τουαλέτα. χαχα

Πιο πολύ από όλα προτιμάω τουαλέτα, καθώς πάω με το βιβλίο παραμάσχαλα. Κρεβάτι με παίρνει ο ύπνος οπότε δεν είναι και η καλύτερη.

Θυμήθηκα πάντως παλιότερα ήμουν σε τράπεζα όπου περίμενα να εξυπηρετηθώ και διάβαζα ebook στα αγγλικά από το κινητό. Βέβαια τα μισά καταλάβαινα αλλά τέσπα. Επίσης όταν βοηθούσα τον πατέρα μου στην δουλειά του, στα διαλείμματα διάβαζα από κινητό.
 
Top