Μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα εδώ.Εχω διαβασει το τριτο και θα ηθελα να διαβασω το πρωτο. Και το τεταρτο!![]()
)
- είσοδο.)
). Ομορφη εκδοση, σκληροδετη, σε θηκη.
Το χω κι εγώ αυτό!!Τον βασιλια με τα κιτρινα, Τσέημπερς.
Από Ωρεβιγύ, βρίσκεις την Παλιά Ερωμένη, το διαβάζεις και κλείνεις με την λογοτ... εεε εννοώ με αυτόν τον συγγραφέα.Βρηκα και πηρα τις διαβολικες, Ωρεβιγυ.

Ωραία επιλογή!Την ουρανια αρμονια Εστερχαζυ.
Ακολουθησα τη συμβουλή σου και το ζήτησα απο τον αγιοβασιλη αλλα με εγραψε στα μουστακια του.Από Ωρεβιγύ, βρίσκεις την Παλιά Ερωμένη, το διαβάζεις και κλείνεις με την λογοτ... εεε εννοώ με αυτόν τον συγγραφέα.![]()

Νόμιζα ότι θα ήταν 2λογία (δε ξέρω που το βάσιζα αυτό) και τελικά μου βγήκε 3λογία. Και ήθελα να έχω λίγο αποχή από τις σειρές από 3 βιβλία και πάνω... Μουχαχα σε είδωλα και σε θεούς πιστεύω...
Ερώτηση: Που θα βρω το Ενάντια στη μέρα που είναι εξαντλημένο δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια;
@Χρυσόστομος Για τις ιστορίες από την Κολιμά ακόμα ζητάνε το βάρος του σε χρυσάφι.

Καλή συνέχεια με τη σειρά του Μόργκαν και καλή αρχή με την καινούρια (μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο οι δυο σειρές ή τέλος πάντων έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, νομίζω).γόρασα τα βιβλία
View attachment 1255
The Cold Commands (βιβλίο 2ο της σειράς A Land Fit for Heroes) του Richard K. Morgan και το
View attachment 1256View attachment 1257
Black Leopard, Red Wolf (βιβλίο 1ο της Dark Star Trilogy) του James Marlon. Κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Αίολος.
Το είδα σε πολύ καλή κατάσταση, με ωραίο και σκληρό εξώφυλλο και φθηνό.Νόμιζα ότι θα ήταν 2λογία (δε ξέρω που το βάσιζα αυτό) και τελικά μου βγήκε 3λογία. Και ήθελα να έχω λίγο αποχή από τις σειρές από 3 βιβλία και πάνω... Μουχαχα σε είδωλα και σε θεούς πιστεύω...
Καταπληκτικό εξώφυλλο, ενδιαφέρουσα ιστορία και καταπληκτικά ενδιαφέρουσα κοσμοπλασία. Αφρικάνικο φολκλορ: τσεκ. Ασυνήθιστες δυνάμεις, shapesfifters (δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη μαγική ικανότητα σε φαντασία και να έχει σημασία για την πλοκή, ναι, το έχει στον Χάρι Πότερ αλλά είναι σε πιο δευτερεύοντες ήρωες, όχι στους πρωταγωνιστές): τσεκ.