Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Σήμερα αγόρασα το πρώτο βιβλίο για το '23: το Μαζάγκ του Σολέ. Εντάξει, δεν είναι το πρώτο. Έχω κάνει ήδη 3 παραγγελιές. Απλώς, είναι το πρώτο που αγόρασα με φυσική παρουσία σε έναν πανέμορφο και πολύ φιλόξενο χώρο που επισκεφθήκαμε με την κυρά μου το μεσημεράκι (και διαπίστωσα ότι μου έλειψαν πάρα πολύ οι επισκέψεις σε βιβλιοπωλεία).

για έναν δρομέα μεγάλων αποστάσεων
και αν ειναι και "σπουδαίος σιωπητής", είναι ο ακίνητος δρομέας του Χιόνη (άσχετο!)
Αγόρασα την άδεια καρέκλα του Μακρόπουλου ,γιατί μου άρεσαν τα περιεχόμενα.

@Σελεφά γράψε καμιά αράδα όταν τελειώσεις το τούβλο. Την έχω την τριλογία, να δω πότε θα την διαβάσω :ωιμέ: Τα ίδια ισχύουν και για το Enter. Το'χα πάρει με ενθουσιασμό από το γνωστό περίπτερο της Ακαδημίας, διάβασα την περιγραφή που είναι πολύ videogame-ίστικη, μου φάνηκε κάπως εφηβικό και έμεινε στο ράφι μέχρι νεωτέρας.

@ΚρίτωνΓ εξαιρετική συλλογή!! Έχω την εντύπωση πως πράγματι οι Maiden εμπνεύστηκαν το Δε Λονλινεςς οφ δε Λονγκ Ντιστανς Ραννερ* από το διήγημα του Στιλιτόου (όπως και άλλα τραγούδια τους άλλωστε).

*
1248

κι εγω προσπαθω να αγορασω δυο βιβλια απο το metabook, αλλά με αγνοουν οι πωλητες :ουχ:
Στείλε τους φωτογραφία (ότι φωτογραφία κρίνεις). Αστειεύομαι. Πιστεύω ότι πολλοί πωλητές απλά βαριούνται να μπουν στη διαδικασία να στείλουν τα βιβλία τους.

@ΚρίτωνΓ εισαι χαζο. 🤗
@ΜιΛάμπρος δεν εχεις ιδεα τι πλυση εγκεφαλου εχω δεχτει τελευταιως με το βιβλιο. (And i only have myself to blame for🤦) Btw, αρχικα κυκλοφορουσε χωρις το cd, σε καλυτερη τιμη
Ραντεβου το καλοκαιρι, στα Ζαγοροχώρια, στα πανηγύρια. Εγώ θα ειμαι στο Μετσοβο, σε καποιο σαλε, να τρωω τυρια και να δοκιμαζω κρασια. Με ωτασπιδες.

Last edited:
Σήμερα δεν άντεξα στον πειρασμό και αγόρασα βιβλιαράκι. Είχα πάει στο βιβλιοπωλείο για μια άλλη δουλειά και κοίταζα τα βιβλία. Είδα ότι είχε και Gaiman, το βιβλίο του νεκροταφείου και δεν άντεξα, το πήρα, καθώς αγαπώ πολύ τα βιβλία αυτού του συγγραφέα και μ' αρέσει πολύ το μισοανάλαφρο μισοσκοτεινό του στυλ. Στο μυαλό μου είναι το ισοδύναμο του Εφιάλτη των Χριστουγέννων και της Νεκρής Νύφης του Τιμ Μπάρτον. Ξέρω ότι είναι παιδικό/εφηβικό, αλλά δεν με πειράζει, καθώς αυτήν την περίοδο δεν είμαι για πολύ δύσκολα βιβλία, καθώς είναι μια περίοδος που πιέζομαι, καθώς ετοιμάζομαι για διαγωνισμό.
Συνήθως τα βιβλία Άγγλων και Αμερικάνων θέλω να τα παραγγέλνω στα αγγλικά, αλλά έλα που βρέθηκε μπροστά μου... Να μην του κάνω το χατίρι;:ρ

Παρέλαβα σήμερα αυτά τα ολίγα, τα οποία ήρθαν να αντικαταστήσουν την πανωλεθρία ετούτου του βιβλίου, που το πλήρωσα 2 φορές αλλά δεν υπήρχε σε στοκ. Υπάρχει on line, αλλά το θέλω απεγνωσμένα και θα γράψω στον ίδιο τον συγγραφέα εντός των επόμενων ημερών, μπας κι έχει κανένα αντίτυπο εύκαιρο.