Μα είναι σειρά???με το πρώτο βιβλίο το "Ενας επικινδυνος δρόμος" καθως τα δωματια είναι συνέχεια του. Και τα δυο εξαιρετικά. Κριμα που ο Κεδρος δεν ενδιαφερθηκε να εκδοσει και τα επομενα που ακολουθησαν.
Πολύ ωραίο βιβλίο αυτό, όπως και το "Ρευστοί Καιροί" του ίδιου!!
Γλυκοκοιτάζω (κι ανταποδίδει) να ξαναδιαβασω το λεξικο των Χαζαρων ή το Τοπίο ζωγραφισμένο με τσάι.Το γυάλινο σαλιγκάρι του διαχρονικά λατρεμένου μου Μ. Πάβιτς εκδ. Καστανιώτη.
Από ποιες εκδόσεις;Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα, Νίτσε.
Θα ηταν αρκετα ενδιαφερον αν εκανες μια παρουσιαση του βιβλιου που αναφερεις επειδη το θεμα του κινει την περιεργεια (την δικη μου τουλαχιστον)Όν τόπικ, παρήγγειλα αυτό σήμερα, γιατί το χρειάζομαι απελπισμένα. Υπάρχει βέβαια online και δωρεάν στο ΕΚΤ
Είναι καλή ιδέα και ευχαριστώ για την πρόταση. Θα προσπαθήσω, όταν με το καλό έρθει και το διαβάσω, αν και φοβάμαι πως δεν θα είναι εύκολο. Το θέμα είναι πως η φιλοσοφική σκέψη την εποχή του Αμμώνιου είναι πιο περίπλοκη και πιο "προχωρημένη" , από την άποψη ότι εκείνη την εποχή εστίαζαν σχεδόν αποκλειστικά στην ερμηνεία αριστοτελικών και πλατωνικών έργων και πατάνε πάνω σε όσα έγραψαν προγενέστεροι, από τον 2ο αι. και εξής, άρα χρειάζεται ενα κάπως μεγάλο ιστορικό για να φτάσει κανείς τελικά στον Αμμώνιο και να καταλάβει αυτά που λέει, από που έρχονται και πως διαμορφώθηκαν.Θα ηταν αρκετα ενδιαφερον αν εκανες μια παρουσιαση του βιβλιου που αναφερεις επειδη το θεμα του κινει την περιεργεια (την δικη μου τουλαχιστον)
A! Αυτό το έχω κι εγώ κι έχει τέλειο εξώφυλλο!To μίσος για τη λογοτεχνία - William Marx