Τέλεια. Είχα ακούσει καλά λόγια για αυτό το βιβλίο και χαίρομαι που επιβεβαιώνεται η αξία του συγγραφέα για ακόμα μία φορά. Θα περάσω καλά λοιπόν και...με αξιόπιστη πηγή.Έχω διαβάσει το βιβλίο του Βεν στα γαλλικά. Σοβαρός ιστορικός, όπως σοβαρή είναι και η συγκεκριμένη σειρά της Εστίας, η οποία έχει να προσφέρει εξαιρετικές μονογραφίες.
Υπαρχει στη λιστα μουΑγορασα το "Προπαγανδα και παραπληροφορηση" του Αρη Χατζηστεφανου. @Έλλη Μ
Υπαρχει στη βιβλιοθήκη μου. Ντρεπομαι να σου πω πριν ποοοοσα χρονια μου το δωρισαν κι εγω, η γαϊδαρα, δεν εχω διαβασει ακομη.αγόρασα την Πριγκιπέσα Ιζαμπώ, του Άγγελου Τερζάκη.
Υπάρχει και στη δική μου πάνω από μια 20ετία.Υπαρχει στη βιβλιοθήκη μου. Ντρεπομαι να σου πω πριν ποοοοσα χρονια μου το δωρισαν κι εγω, η γαϊδαρα, δεν εχω διαβασει ακομη.![]()
What about Ιμρε Κέρτες;;γιατι η ουγγρική λογοτεχνια δεν εξαντλειται στον κουραστικο, για μενα, Κρασναχορκάι.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ. Μαντεψε τι θα κάνω στο ρεπό μου, μαντεψεΑγορασα το "Προπαγανδα και παραπληροφορηση" του Αρη Χατζηστεφανου.
Βγάλτο!Υπαρχει στη λιστα μου
What about Ιμρε Κέρτες;;
Ε κοιτατε πώς εχουν τα πραΜατα παιδια...Yeah, what about κερτες @Έλλη Μ? (επιθετικά, χωρίς λόγο) –κι έχω το εκκαθάριση να πιάνει σκόνη.
Να μου μιλας καλυτερα, σε παρακαλω πολυ.Βγάλτο!
Μπορείτε να απομακρύνετε από τη λίστα "προς αγορά" το συγκεκριμένο βιβλίο;Να μου μιλας καλυτερα, σε παρακαλω πολυ.![]()
Σου χω νέα! Κι εγώΑγορασα το "Προπαγανδα και παραπληροφορηση" του Αρη Χατζηστεφανου.
Ναι. Το είχα γράψει 1 μήνα σχεδόν πριν. Ήρθε σήμερα και μεθ'εκπλήξεως διαπίστωσα ότι είναι μυθιστόρημα (τριλογία), ενώ όταν το αγόραζα πίστεψα ότι επρόκειτο για graphic novel. Εννοείται δεν με χάλασε και εννοείται ότι είμαι πάρα πολύ περίεργος να το διαβάσω.Το Jerusalem το περίμενα να ξαναμπεί στο στοκ. Η άλλη (και φθηνότερη) επιλογή ήταν το τούβλο των 1250 σελίδων σε έναν τόμο. Προτίμησα την τριάδα για πιο εύκολη διαχείρηση.