Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

πωπω δε το πιστεύω.
Μετά από 7 μήνες βρήκα το Κόκκινη Ανατολή του Πιρς Μπράουν.
Και εύλογα θα με/μου ρωτήσετε "Καλά μαρη Σελεφά αφού διαβάζεις που διαβάζεις αγγλικά γιατί δε το πήρες στα αγγλικά;"
και θα σας απαντήσω ";. Δε μου άρεσε το κοινό εξώφυλλο, παραμόνο αυτά που φυσικά ήταν ακριβά. 2. Δε κατάφερα να τo βρω μεταχειρισμένo σε σκληρό εξώφυλλο. 3. Η τιμή του καινούργιου -το κοινό εξώφυλλο- δεν έχει μεγάλη διαφορά από την ελληνική έκδοση και δεν ήθελα να ξεμείνω με το mass market που είναι κατώτερη κατά πολύ των δικό μας εκδόσεων. 4. Οι συνέχειες στα ελληνικά (βιβλία 2-3, τα υπόλοιπα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά η βασική ιστορία -από όσο ξέρω- ολοκληρώνεται στο 3ο και τα υπόλοιπα διαδραματίζονται χρόνια μετά, οπότε θεωρείται "ξεχωριστή" τριλογία) τις έχω βρει στην ίδια τιμή με τα μεταχειρισμένα 'η και πιο φθηνά".
Α :ωιμέ: Β :αγαπώ: Γ :αγαπώ: Δ :ωιμέ:
906907908909
Και οι τιμές....
Α. 18 ε ,μαζί με τα έξοδα αποστολής.
Β. 28 ε, αλλά εκτός του ότι είναι εξαντλημένο (το βρήκα μόνο στο B&N), επειδή στοιχίζει πάνω από 22 ε θα εκτελωνιστεί + ΦΠΑ +έξοδα αποστολής (αν το βρεθεί από άλλο βιβλιοπωλείο γιατί το B&N δεν στέλνει Ελλάδα).
Γ. 71 ε και είναι εξαντλημένο αλλά και να μην ήταν εδώ να δεις εκτελωνισμός...
Δ. Το κοινό εξώφυλλο (mass market έκδοση) καινούργιο/μεταχειρισμένο -ανάλογα από που θα το πάρει- κυμαίνεται από τα 8.50-13 ε.
 
Last edited:
Το βιβλίο μου ήρθε και πραγματικά έχει σκληρό πανέμορφο εξώφυλλο αν και είδα ένα μικρό σκισιματάκι από την μέσα μεριά καθώς άνοιξα την εξωτερική σκληρή σελίδα, (σίγουρα δεν έγινε από μένα και λογικά ούτε από το βιβλιοπωλείο στο σημείο που είναι, μπορεί να το προμηθεύτηκαν έτσι,λεπτομέρειες βέβαια).

Σήμερα με απορρόφησε τόσο πολύ το παράρτημα του άρχοντα των δαχτυλιδιών και μολονότι διάβασα την ιστορία 'Αραγκορν-'Αργουεν, σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να πάρω το Μπέρεν & Λούθιεν...όχι πως έγινε κάτι βέβαια, μπορεί να το αγοράσω άλλη φορά.
 
Παρελαβα σημερα μια ηλεκτρονική παραγγελια που εκανα. Ειχα βάλει τα,
Μητροπολη - Φιλιπ Κερ
Ανθρωποι στο περιθωριο - Μποσβιτς
Μεφιστο - Κλαους Μαν (ακούς @Έλλη Μ ; ) :)
Οταν έπεσα στο μελανοδοχείο - Μπακουνακης
 
Αγόρασα το Η θεία Τούλα του Μιγέλ Ντε Ουναμούνο.
Σε γενικές γραμμές οι εκδόσεις Aldina, εκδίδουν μόνο πολύ καλά βιβλία (έως και αριστουργήματα) συν ότι ο συγκεκριμένος συγγραφέας μου αρέσει αρκετά οπότε δεν ήθελα και πολύ!:))))
Επίσης αγόρασα και το Φαλκονέρ του Τζον Τσίβερ.
Νομίζω έχω διαβάσει μόνο καλά σχόλια για το συγκεκριμένο.
 
Εντελώς απροσδόκητα αγόρασα από τη διεθνή έκθεση βιβλίου το Η αφηγήτρια ταινιών από εκδ. Αντίποδες. Όπως και εντελώς απροσδόκητα είχα ενημερωθεί και για την έκθεση (προχθές). Καμία επικοινωνία.

Χλιαρά πράγματα γενικά στην έκθεση φέτος (αναμενόμενο- δεν ήξερα καθόλου το πρόγραμμα με τις ομιλίες που ούτως ή άλλως βρίσκω βαρετές), με το stand από εκδόσεις Πόλις, όμως, να ξεχωρίζουν με τον ιδιαίτερο και προσεγμένο φωτισμό τους.

Αυτά.
 
Top