Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Την περασμενη εβδομάδα ανέβηκα για τρεις μέρες Αθήνα και δεν έχασα την ευκαιρία να περάσω απο Πολιτεια και Ποθητό. Πηρα τα "Η τεχνη της λεπίδας" και "Ecstacy" του Ιρβιν Γουελς, το "Η Ελενορ Ολιφαλντ είναι απολύτως καλά", το "Ορυξ και Κρεικ" (Ποθητος 3 ευρώ!! :ααργκ: ) και το "Σε ειδα" της Κλερ Μακιντος. Επισης σε ένα περιπτερο που σταμάτησα τυχαια είχε ενα σταντ με μπελάκια και πήρα την "Ετυμηγορια" του Γκρισαμ και το "Χαμενος για πάντα" του Κομπεν.
 
Παρήγγειλα απ τον Ψυχογιό "το δωμάτιο του κακού" και το 'η πεινασμένη φωτιά' απ τον jerjer eriksson. Αστυνομικό-ψυχολογικό τύπου με αντιφατικές κριτικές στο goodreads λόγω των ωμών περιγραφών και του ευαίσθητου θέματος (παιδική κακοποίηση) όπως αναφέρουν πολλοί που το διάβασαν. Η περιέργεια μου νίκησε και το παρήγγειλα καθώς δεν είμαι μυημένη στο είδος :ντροπή:
 
Βρήκα εντέλει το Μολυβένιοι στρατιώτες της Αλεξιεβιτς από τις εκδόσεις σύγχρονοι ορίζοντες (παρ' ότι εκδοτικά έχουν κλείσει, κρατάνε μια αποθήκη στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, αν κάποιος ενδιαφέρεται για βιβλίο τους ας μου στείλει να του δώσω τη διεύθυνση). Μετά πετάχτηκα μια βόλτα και στην πρωτοπορία και πήρα το Έθιμα ταφής της Κεντ, που έχω διαβάσει καλά σχόλια για το συγκεκριμένο.
 
Παρήγγειλα από τα Public το βιβλίο "Η Εκδίκηση" της Yrsa Sigurdardottir καθώς ήθελα να διαβάσω ένα λογοτεχνικό βιβλίο τρόμου-φαντασμάτων και το βρήκα σε καλή τιμή.
 
@Χρυσόστομος Το Βασίλειο το ζαχαρώνω εδώ και καιρό κι εγώ αλλά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή. Αν το διάβασες πες μας τη γνώμη σου. Οι κριτικές πάντως ως τώρα είναι διφορούμενες.
 
Δεν αγόρασα αλλά διέσωσα από κάδο σκουπιδιών (ούτε καν ανακύκλωσης) στα Κάτω Πατήσια ένα από τα πολλά (!!!) αντίτυπα του βιβλίου "Ματίας Ντελ Ρίος: Ημερολόγια", του Γεράσιμου Δενδρινού που για κάποιο άγνωστο λόγο πέταξε μια κυριούλα. Μάλλον ήθελε να τα εξαφανίσει από προσώπου γης τι να πω :ανέκφραστος:
 
Αγορασα και περιμένω τα Warbreaker και Words of radiance του Brandon Sanderson, και το 3 hours της Rosamund Lupton, το οποίο λογικά θα αργήσει να έρθει γιατί προπαρηγγειλα μια έκδοση που βγαίνει 27 Οκτωβρίου. Φαντάζομαι λόγω κορονοβαϊρους θα κάνουν κάνα μήνα να μου έρθουν.
 
Θα αργήσουν να μου έρθουν γιατί τα παρήγγειλα από book depository. Αλλά θέλω να πιστεύω πως σε κανά 3-4 βδομάδες θα έχουν έρθει κι θα έχω τελειώσει το έθιμα ταφής που θέλω να διαβάσω. Οπότε μετά από αυτό, θα πιάσω το Warbreaker. :)
 
Top