Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τελειωσα το υπεροχο " Οταν σκοτωνουν τα κοτσυφια ", και συνεχιζω με το "Βιος και πολιτεια του Αλεξη Ζορμπα" του Νικου Καζαντζακη.

Έχεις δίκιο για το mood :-)
Κι εγώ είμαι φαν της αστυνομικής κι έχω προσέξει πως για κάποιον λόγο διαβάζεται ευκολότερα το καλοκαίρι.
Να δούμε πως θα πάει φέτος...
Μπα, δε νομιζω οτι ισχυει αυτο καποιοι την ταυτιζουν με το καλοκαιρι γιατι ειναι πιο ''ευπεπτη''σαν ειδος(που δεν το πιστευω).Για παραδειγμα τωρα διαβαζω παλι αστυνομικο, την Μαυρη Νταλια του Ellroy οποτε υποθετω οτι ηθελα κατι πιο συγχρονο.Αλλα σιγουρα ειναι σταμπαρισμενη για να διαβαστει καποια στιγμη η Φεγγαροπετρα.

Μιας και αγαπώ και εγώ την αστυνομική λογοτεχνία, συμφωνώ με τη Στιλλ. Δε νομίζω ότι είναι για το καλοκαίρι ή ότι διαβάζεται ευκολότερα τότε. Η διάθεση που έχεις είναι που επηρεάζει την ανάγνωση.

Την ιστορια μιας μοναχης από την καθριν χιουλμ, του 75' αντιτυπο( Δημόσια βιβλιοθηκη) διοτι την ειχα διαβασει και από τον μινωα αλλα μάλλον περκωμένη και σε πολύ λιγοτερες σελίδες. Οκ μαλλον δεν γνωρίζετε το βιβλιο, εκτος και αν εχετε δει την διασημη ταινια με την ωντρευ του 60'! δεν θα κανα μοναχη ουτε ένα 24ωρο, το συμπέρασμα, μα γινεται να πάει ο άνθρωπος κοντρα στην φυση του και στην χαρα και να ζει συμφωνα με έναν Κανόνα σε ιδεες κοντρα από τις δικές του μα και κοντρα σε συναισθηματα ακομα και στο συναισθημα της φιλιας με το ιδιο φυλλο; η μοναχη του βιβλιου μας δεν το καταφερε τελικά

τελειωσα τη ''Κιθαρα'' του Μισελ ντε Καστιγιο και συνεχιζω.. με το Αυτο! Stephen King :γιούπι:
Καλικάντζαρε, πες την γνώμη σου εδώ για την Κιθάρα, αν θέλεις. Με είχε αγγίξει πολύ!!

Α, σε ζηλεύω που ξεκινάς το Αυτό! αναμένουμε εντυπώσεις!!

Τελείωσα με το "Γκόλεμ" του Γκουστάβ Μέιρινκ το οποίο ήταν εξαιρετικό...

Γκόθικ ατμόσφαιρα με καφκικούς χαρακτήρες και αρκετή δόση μυστηρίου!!

Συνεχίζω με το βιβλίο της συνανάγνωσης "Ο Γατόπαρδος" του Τζιουζέπε Τομάσι Ντι Λαμπεντούζα

Παει και η Μαυρη Νταλια με 2 μαλιστα plot twists στο τελος(ακυρος ο υποτιθεμενος δολοφονος,το βρηκα τραβηγμενο αν και αρκετα ενδιαφερον) αλλα σαν ολο με κουρασε κιολας. Αντιπαθησα τον πρωταγωνιστη.Αυτα...συνεχιζω με Gogol και Νεκρες Ψυχες

Last edited:
Τελείωσα τα ''Οργισμένα νιάτα'' του Τζον Οσμπορν κι είπα να τιμήσω τον φίλο μας Άγγελο Καλαμούτσο με το ''Μη φοβάσαι Μαρία''

τωρα διαβαζω τον γατοπαρδο για την συναναγνωση!!!

αλλα διαβαζω παραλληλα και ενα εξαιρετικο βιβλιο.
Τον αρχοντα των μυγων...