Ποιο βιβλίο δανείστηκες σήμερα (και γιατί);

Πραγματικα ειναι τελειο ,διαβασα λιγο κ κόλλησα το ηθελα εδω και καιρο,μου το ειχε προτείνει η Αριαδνη αλλα δεν το εβρισκα,απο τα καλύτερα της Κριστι.
 
Σήμερα γράφτηκα σε μια δημοτική βιβλιοθήκη και δανείστηκα το Αβεσσαλώμ Αβεσσαλώμ, του Φώκνερ για την συνανάγνωση!!!!

Εχω ήδη βάλει στο μάτι τα επόμενα 3 βιβλία που θα δανειστώ!!
 
Σήμερα δανείστηκα από την δημοτική βιβλιοθηκη μια συλλογη ποιηματων του Λειβαδιτη και μια της Πολυδουρη.
Επίσης δανείστηκα απο την αδερφη μου, που δανειστηκε κι αυτη απο την βιβλιοθηκη(!), ενα βιβλιο με διαφορα κειμενα/γραπτα/αποσπάσματα ομιλιων του Mark Twain.
 
Πρόσφατα έμαθα πως η βιβλιοθήκη της δουλειάς δεν έχει μόνο οικονομικά-τραπεζικά βιβλία αλλά και λογοτεχνικά . Χωρίς χάσιμο χρόνου προμηθεύτηκα τον κατάλογο των βιβλίων,παρήγγειλα και σήμερα πήρα στα χέρια μου το 'Η θεραπεία του Σοπενάουερ' . Το άρχισα στο λεωφορείο καθώς επέστρεφα και ήδη είμαι βέβαιη πως θα μου αρέσει πολύ
 
Σήμερα δανείστηκα το βιβλίο "Σπίτι από φύλλα" γιατί πήρα την απόφαση πως όσα χρόνια και αν το ψάξω δεν θα το βρω. Τι κρίμα που μόλις το τελειώσω θα το επιστρέψω και πόσο τυχερός ο φίλος που το έχει!
 
HTML:
Άρης Στο Όνομα
Σ
ήμερα δανείστηκα το βιβλίο "Σπίτι από φύλλα" γιατί πήρα την απόφαση πως όσα χρόνια και αν το ψάξω δεν θα το βρω. Τι κρίμα που μόλις το τελειώσω θα το επιστρέψω και πόσο τυχερός ο φίλος που το έχει!
ειναι τόσο καλό;
 
Την Ιστορία της Πορφυρής Δούλης, της Αντγουντ, από την Δημοτική Βιβλιοθήκη! Μετά θα ξεκινήσω και την σειρά.
 
Πήρα από μία φίλη το "Ματίας Αλμοσίνο" του Ζουργού, έτσι θα ανταποκριθώ στην πρόταση του Κουακέρου στα "Αγαπημένα μας Βιβλία"!!!
 
Την Ιστορία της Πορφυρής Δούλης, της Αντγουντ, από την Δημοτική Βιβλιοθήκη! Μετά θα ξεκινήσω και την σειρά.
Το έχω διαβάσει πριν πολλά-πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Δώσε μας τη γνώμη σου όταν τελειώσεις, μήπως τυχόν αξίζει επανάληψης .
Εγώ τελείωσα τη 'θεραπεία του Σοπενάουερ' και δανείστηκα από την Κεντρική βιβλιοθήκη αυτή τη φορά -τη μόνη που είχε αυτό το βιβλίο που έψαχνα καιρό- 'Ο κατά Γκάρπ κόσμος' . Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών μου .
 
Το 'Σπίτι απο φύλλα' που διαβάζω αυτό τον καιρό είναι πολύ μεγάλο και βαρύ. Έτσι παράκουσα τη συμβουλή του Τζόνκαν να αποφύγω την παράλληλη ανάγνωση και δανείστηκα εχθές για τις διαδρομές με το λεωφορείο το 'Ροτβάιλερ' της Ρούθ Ρέντελ.
 
Μετά από 9 μήνες αν δεν κάνω λάθος η Βικελαία (η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου) ξανάνοιξε το δανειστικό τμήμα της. Δανείστικα από εκεί χθες τα Δόκτορ Ζιβάγκο του Μπ. Λ. Παστενάκ και Οκτάεδρο του Χ. Κορτάσαρ.
 
Το δανειστικο τμημα της Βικελαιας Κορτο εχει πάει στο νεο κτίριο εκει στα λιονταρια; Γιατι ειχε μεταφερθει προσωρινα καπου προς την Πλαστηρα.
 
Είχε μεταφερθεί προσωρινά (κάτι χρόνια δηλαδή) στην ταξιάρχου Μαρκοπούλου (δίπλα από τον Άγιο Ματθαίο), τώρα είναι στο Ακτάρικα στα Λιοντάρια
 
Οκ, ευχαριστω για την ενημέρωση. Θα περασω καμμια βολτα να δω την νεα βιβλιοθηκη μηπως δανειστω και κατι.
 
Δανείστηκα σήμερα (για να αρχίσω να εκπληρώνω τις υποχρεώσεις μου στο διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο 2017) το Κρεμάστε τους σαν τα τσαμπιά του Αζίζ Νεσίν. Ακόμα το Χονολουλού και άλλα διηγήματα του Σόμερσετ Μομ.
 
Top