Ποιο βιβλίο δανείστηκες σήμερα (και γιατί);

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
εγώ σ'ένα διάλειμα από την "Κολιμά",δανείστηκα και ξεπέταξα το "Βάλε ένα φύλακα" της Harper Lee. Δεν ηταν κακό,σε καμια περιπτωση δεν φτάνει το "mockingbird" και νομίζω οτι αν δεν εχεις διαβάσει το "mockingbird" δεν εχει κανενα νοημα να το διαβάσεις.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
το the grown up της φλιν είναι καινούριο? νόμιζα ότι μέχρι τώρα είχε γράψει 3 βιβλία. εγώ βέβαια ίζι αναφέρομαι στην τζίλιαν φλιν
Ναι, στα ελληνικά κυκλοφορεί από Μεταίχμιο, με τίτλο "Το Χέρι που Κινεί τα Νήματα". Βέβαια είναι μόλις 80 σελιδούλες και η τιμή του τσιμπημένη κατά τη γνώμη μου. Γι' αυτό και προτίμησα να το δανειστώ, παρ' όλο που η Φλιν είναι απ' τις αγαπημένες μου και θέλω να έχω τα βιβλία της.

Δανείστηκα, όχι σήμερα, αλλά δεν είχα γίνει ακόμα μέλος, από την δανειστική βιβλιοθήκη του δήμου το Περί τυφλότητας του Ζοζέ Σαραμάγκο και το Άνθρωποι και Ποντίκια του Τζων Στάινμπεκ. Το Περί Τυφλότητας το διάβασα κιόλας και μου άρεσε πάρα πολύ.

το δοκτωρ τζεκυλ και κυριος χαιντ,εκδόσεις Αιολος
καο Οθανατος στην Βενετια,εκδοσεις Αναστασιαδη

Την τελευταια φορα που πηγα βιβλιοθηκη δανειστηκα '' Τα σταφυλια της οργης'' του Σταινμπεκ μιας και τον πετυχαινω συνεχως μπροστα μου και ακουω και τα καλυτερα απο αλλα μελη. Θα παρει σειρα μετα τον Ντοστο που διαβαζω τωρα.

Πηγαίνοντας να επιστρέψω τα προηγούμενα βιβλία, βλέπω πάνω πάνω σε μια στοίβα με ακαταχώρητα βιβλία το Μύθο του Σίσυφου του Αλμπέρ Καμύ. Ήθελα να το δανειστώ νωρίτερα για την συνανάγνωση αλλά δεν το είχαν. Μου φάνηκε βαρύ. Μετά από τόσες ώρες στην δουλεία ήθελα κάτι ποιο ελαφρύ και επειδή είναι δοκίμιο δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο διάβασμα. Μάλλον δεν το διάβασα στη σωστή στιγμή.

Δανείστηκα από την αδερφή μου το Σε άλλους κόσμους, συλλογή διηγημάτων του Απόστολου Γκέτσου και από την δημοτική βιβλιοθήκη το Χαμένο νησί του Καραγάτση και το Χρώμα του ήλιου του Αντρέα Καμιλλέρι

Έχω ξαναπεί νομίζω ποσο αγαπώ την βιβλιοθήκη, βρήκα βιβλία που ήμουν σίγουρη οτι θα έπρεπε να αγοράσω. Τελικά δανείστηκα το Περι Ηρώων και Τάφων του Σαμπάτο και την Έρημο των Ταρτάρων του Μπουτζάτι. :σάλια:

(επίσης Νικόλα ζήλευε γιατι βρήκα και τον Αββαδών τον Εξολοθρευτή το οποίο είναι εξαντλημένο :ρ)

Στιλλ, στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου το βρήκες? Φαντάζομαι είναι μόνο για τους φοιτητές? Γιατί θα ήθελα κι εγώ να διαβάσω την τριλογία! Όταν φτάσει βέβαια η σειρά του και αν δεν το βρίσκω, θα στηριχτώ στη βοήθειά σου... ε? :)

Έχω ξαναπεί νομίζω ποσο αγαπώ την βιβλιοθήκη, βρήκα βιβλία που ήμουν σίγουρη οτι θα έπρεπε να αγοράσω. Τελικά δανείστηκα το Περι Ηρώων και Τάφων του Σαμπάτο και την Έρημο των Ταρτάρων του Μπουτζάτι. :σάλια:

(επίσης Νικόλα ζήλευε γιατι βρήκα και τον Αββαδών τον Εξολοθρευτή το οποίο είναι εξαντλημένο :ρ)
Στιλλ πρώτα από όλα χαίρομαι που μπαίνεις στον σωστό δρόμο με Σάμπατο, Κασαρες, Μπουτζάτι κλπ!!! :))))

Από την άλλ τον Αββαδών τον έχω από παλιά αγορασμένο!!! Πριν εξαντληθεί!! :ρ

Δανείστηκα για ευνόητους λόγους το Αβεσσαλώμx2 του Μάκη του Φόκνερ και μια που μπορείς να δανειστείς 2 βιβλία την φορά πήρα και την Έρημο των Ταρτάρων του Ντίνου του Μπουτζάτι.

Δανειστικα του Γιαννη Μαρη το "ταξιδι χωρις γυρισμο" αφου διαβασα τα δυο υπεροχα βιβλια του "εγκλημα στα παρασκηνια" και "ο 13ος επιβατης".

Δανείστηκα απο την υπέροχη βιβλιοθήκη της περιοχής μου τον υπέροχο Γκάτσμπυ του Φιτζέραλντ, όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια της Χάρπερ Λή, ο άρχοντας των μυγών του Γκόλντινγκ, και τον κλόουν του Μπελ.

Eγω στην βιβλοθηκη της περιοχης μου χρωσταω κατι βιβλια εδω κι ενα εξαμηνο και πρεπει αυτες τις μερες να παω μια βολτα απο κει να τα επιστρεψω. Ντροπη. :(