Παρακούσματα

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά μου μοιάζει σαν παρομοίωση πως είναι ενωμένοι ως ζευγάρι (και επίσης ότι στο εσωτερικό τους κρύβουν μια αγάπη τόσο πολύτιμη όσο τα μαργαριτάρια :χαχα: ).
Κλαιω με τα οστρακοειδή ώς ενδειξη αγάπης που κάποιος θα μπορουσε να την αναγει και στην δηλητηρίαση.
και φανταζόμουν τη θεία Νίκη με μπικουτι στα μαλλιά και πλάστη στο χέρι.
ποδιά και κόκκινο κραγιον απαραιτήτως.

Αυτό δεν είναι τίποτα @Τσίου. Κάποτε μια κοπελιά μου είπε "θες να παντρευτούμε;", εγώ άκουσα "θέλεις να ρευτούμε" απάντησα "ναι" όλο χαρά και είδα κι έπαθα να λύσω τη παρεξήγηση....

Τα πιο ντροπιαστικά παρακούσματα είναι αυτά που τραγουδάς με σιγουριά. Μπαίνω στο genius γιατί έχανα το flow στο squabble up, και ω Θεοί!
Εγώ έλεγα: I feel good, get the fuck out of my thighs (χωρίς νόημα, αλλά γιατί όχι;) Look good, but she don't got no ties.
Ενώ ο Kendrick έλεγε: I feel good, get the fuck out of my face. Look good, but she don't got no taste.
:ωιμέ:

Όταν άκουγα τις πρώτες φορές το A Forest

αντί για Come closer and see

άκουγα

Across the Red Sea

πράγμα που έδινε μία επική διάσταση στο ήδη επικό του εγχειρήματος να βγει κανείς από το Δάσος

Αυτό

Entre un Suédois mort et un jeune homme qui a mal dormi, peu de différence

που προέρχεται από το Ταξίδι στην Άκρη της Νύχτας, κοίταζα να το βάλω στα αγαπημένα αποσπάσματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή το θυμόμουν έτσι

Entre un Suédois et un mort, peu de différence

τελικά, μάλλον ταιριάζει στα παρακούσματα ("παρακούσματα της μνήμης;")

Να το είχα ακούσει έτσι ίσως λόγω μίας ελαφράς αντιπάθειας προς τους Σουηδούς;

(αν κ ποτέ προς τις Σουηδές, καθότι ίσως αυτό αποτελεί γενετικό κατάλοιπο της φυλής, με τη μορφή θρυλικών τύπων που ικανοποιούσαν ορδές θηλυκών εκπροσώπων του Σκανδιναβικού Φύλου όταν αυτές κατέβαιναν στα ζεστά νερά της μεσογειακής Ελλάδας, ερμηνεύοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο (του καμακιού) εκείνο το

Artists are the antennae of the race, όπως το έθεσε ο Πάουντ - αν κ ο ίδιος δεν μιλούσε για το καμάκι per se - ή όπως κ να έχει, το προσέγγιζε κάπως διαφορετικά)