Οι Nicci French στην Ελλάδα.

Μεγάλη χαρά πήρα χθες, όταν διάβασα ότι οι Nicci French, το συγγραφικό ζεύγος και στη ζωή και στη συγγραφή θα έρθουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα. :τρέλα: "Το 2011 κυκλοφόρησαν το Blue Monday, πυροδοτώντας μια νέα σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν. Η Φρίντα είναι δυναμική και ανεξάρτητη ψυχαναλύτρια που αναλαμβάνει το ρόλο του ντετέκτιβ, βοηθώντας την αστυνομία ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφύγει από μια νέμεση που την καταδιώκει. Το σχέδιο των Nicci French ήταν να γράψουν ένα βιβλίο για κάθε μέρα της εβδομάδας και πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό (το οποίο με τα χρόνια έχει μεγαλώσει) έφτασαν στην Οργισμένη Παρασκευή."
Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου, θα είναι στα public στην Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη και στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα στα public Συντάγματος.
Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου!! Μάλλον πρέπει να στρωθώ να κάνω καμία παρουσίαση τα βιβλία τους. :ναι:
 
Υπενθυμίζω πως αύριο οι Nicci French, θα βρίσκονται στην Αθήνα. Προτείνω σε όσους/ες μπορείτε να μη χάσετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε. Πέρα από υπέροχοι συγγραφείς είναι και υπέροχοι άνθρωποι!! :αγαπώ:
 
Top