Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Ωπωπω, αχ, εγώ έχω πιαστεί σε πόρτα λεωφορείου. Ευτυχώς δεν έσπασα τίποτε.
Καλό κουράγιο Τσίου, όλες οι ατυχίες.
 
Ρε παιδάκια, μην βλέπετε πολλές Αμερικάνικες ταινίες, γιατί μετά, εκτός του ότι θα πιστεύετε ότι θα μπορείτε να κάνετε διάφορα παράδοξα και εξωφρενικά που δεν γίνονται στην πραγματικότητα, θα νομίζετε ότι υπάρχει ο σπάιντερμαν και άλλοι σούπερ ήρωες ή τα τα μη χορτοφάγα ζόμπι.
@Μοκαντάσα αλ Σάφερ είσαι! (ασυγκράτητος)
@Σελεφά μάλλον κάπως έτσι είναι πιο ρεαλιστικό:
1039
 
Κριτονιο είμαι μια μορφή σπαιντεργουμαν. Έχω σκαρφαλώσει στον πρώτο όροφο οικοδομής όταν με κυνηγούσαν κάποια παιδιά της γειτονιάς. Όποτε φυσικά και υπάρχει και ο σπαιντερμαν.

Τώρα όσον αφορά τα ζόμπια... Το κάνω και αυτό με επιτυχία. Απλά με μια κλωστιά επανέρχομαι στη συνηθισμένη μου κατάσταση. Για όλα κατηγορώ το ύψος μου. Αν ήμουν κάτι σαν την Σταρμπακ από το batlestar galactica μια χαρά θα μετέδιδα τον ιό.
 
Έχω σκαρφαλώσει στον πρώτο όροφο οικοδομής όταν με κυνηγούσαν κάποια παιδιά της γειτονιάς.
Bullying καραμπινάτο σα να λέμε...Πάντως σπάιντερμαν γίνεσαι από τρίτο όροφο κι απάνω. Στον πρώτο, ούτε κατσαρίδα....

Για σπαιντερμαν δεν ξερω αλλα ο μπατμαν υπαρχει
Ο Ρόμπιν;
 
Ναι, γιατί κάνουν θόρυβο και τους ενοχλούν και δεν μπορούν να εφαρμόσουν το σχέδιο πολιτισμού και ισότητας που θέλουν να εφαρμόσουν στο Αφγανιστάν, το σχέδιο του Προφήτη.
 
Είδα αυτή την είδηση στο Ράδιο Αρβύλα και νόμιζα ότι είναι φάρσα της εκπομπής κι όμως: Οι Ταλιμπάν έκαναν έκκληση για ειρήνη στην Ουκρανία. Οι Ταλιμπάν ρε φίλε! :αργκ:
δες το σαν να βγαίνει ένας αλκοολικός και να λέει μη πίνετε
 
Top