Εμμ δεν ζεις Θεσσαλονίκη, να έχεις ένα μέσο. Κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε (γκουχου γκουχου)μου αρεσει, επισης να ειναι και κολώνιες, ρουχα, τσάντες...
@Νικόλας Δε Κιντ αν είναι καλτσουλες θα μας κάνεις μουτρακια;
Εμμ δεν ζεις Θεσσαλονίκη, να έχεις ένα μέσο. Κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε (γκουχου γκουχου)μου αρεσει, επισης να ειναι και κολώνιες, ρουχα, τσάντες...
όχι, αλλά να έρθω!!!!!!!!!!!!! (τα ματια μου παθανε υπερκαναναλωτικη μανίαΕμμ δεν ζεις Θεσσαλονίκη, να έχεις ένα μέσο. Κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε (γκουχου γκουχου)
Τι χρώμα θα μου πάρεις;;@Νικόλας Δε Κιντ αν είναι καλτσουλες θα μας κάνεις μουτρακια;
Το ίδιο@Έλλη ΜΕίμαι λάτρης της καλής ειρωνίας
Γκουρμεδιες βλέπωΔεν ξέρω τι εχω πάθει, αλλά τα τελευταία βράδια μου αρέσει να τρώω πατατάκια με ελιές (γεμιστές με πιπεριά)![]()
Δυνατό. Θα το δοκιμάσω.Μια περίοδο είχα κολλήσει με το συνδυασμό φουντουνια με γιαούρτι![]()
Δωσε πληροφοριες... Εστω, e shop.@Έλλη Μ τύφλα να 'χει η Ζενεβιέβ και το μαύρο μαργαριτάρι. Σε περιμένω!!!
Εδω εδω, γιατι αποκλειεις εμενα;; Μου αρεσουν παρα πολυ οι παρδαλες καλτσες, με σχεδια, ριγες, ρομβους, οοοο,τι μπορεις να φανταστεις. Και πιο ευκολα βρισκω γαμάτες αντρικες παρα στο δικο μου νουμερο.Έχουμε ξεπεράσει χρώματα και τέτοιες κντπς που θα έλεγε και η Έλλη. Happy socks μόνο. Εβγαλαν συλλογή monty python (δεν ξέρω φυσικά αν το έχουμε στο ελλαδισταν)![]()
Εννοεις καλτσες ευαερες και ευήλιες.Καλημέρα!
Ευάερες και ευήλιες!
Κάλτσες με Μόντι Πάιθον;;@Νικόλας Δε Κιντ τι εννοείς; Έχουμε ξεπεράσει χρώματα και τέτοιες κντπς που θα έλεγε και η Έλλη. Happy socks μόνο. Εβγαλαν συλλογή monty python (δεν ξέρω φυσικά αν το έχουμε στο ελλαδισταν)![]()
Romanes eunt domus.Ένα ζευγάρι Biggus Dickus - Incontinentia buttocks παρακαλώ!![]()
Ε οχι και δοτικη! Αιτιατικη ναι, αφου δειχνει κινηση, αλλααααα!Domus; Ονομαστική;
Μήπως θέλει δοτική;;![]()
Α να μπραβο! Η φαση μου.Πολύ trippy φαση.