Σ' αυτό έχεις δίκιο, να κάνουμε χώρους εντός των καταστημάτων & για ατμιστές!
Ε, τα κινητά όμως, δεν παλεύονται. un-παίκτable. Δεν παίζονται. Πάμε απ' το κακό στο χειρότερο.))
Δεν μου αρέσει όταν με καλούν για να δούμε ταινία, ή το χειρότερο, εκεί που καθόμαστε ωραία και καλά, να αποφασίζουν να δουν ταινία. Κάθε φορά που γίνεται αυτό, μου'ρχεται να κλάψω.
:χαχαχα: Σε φαντάστηκα να το λες με αγανάκτηση! Οι δικοί μας ανταγωνιστικοί δεν είναι έτσι, εκνευρίζονται όταν χάνουν αλλά σπάνε πλάκα γενικά, και ειδικά με τις γκάφες των άχρηστων (δηλαδή τις δικές μου).Δεν έπαιζε και καθόλου καλά βρε μάνα μου!!
Πω πω, ένας συμμαθητής μου από το φροντιστήριο έπαιζε και όταν προσπάθησε να μου εξηγήσει, δεεν, παίζει να ήταν από τα πιο γρήγορα βραχυκυκλώματα που έπαθα. Την ζήλευα όμως αυτήν την πώρωση.Dungeons and Dragons κανενας;
Μήπως βαριόμαστε τα παιχνίδια; Καλά ειδικά αυτά τα καινούρια, σαν αυτό που ανέφερες, που πρέπει να είσαι ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης για να καταλάβεις τους κανόνες, ούτε καν κάθομαι να συζητήσω την συμμετοχή μου για χάρη της παρέας.Εντυπωσιάζομαι με εσάς που σιχαίνεστε τα επιτραπέζια. Μήπως δεν έχετε παίξει ακόμα αυτά που σας ταιριάζουν?