Ετοιμάσου, έρχεται εγκεφαλικό!:κατάρα!:![]()
Έχεις ένα δίκιο δεν μπορώ να πω. Οντως μόνο τέτοιες ταβερνομπύρες έχω δοκιμάσει. Μια πχ. με γεύση φρούτων παίζει και να μ' άρεσε. Από την άλλη, γενικά δεν μ' αρέσει το αλκοόλ με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια όπως κόκκινο κρασί και κοκτέηλ με τζιν.Πιστεύω ακράδαντα ότι οι περισσότεροι που λένε ότι δεν τους αρέσει η μπύρα, το λένε γιατί δεν έχουν ακόμα δοκιμάσει κανονική μπύρα, αλλά μόνο αυτά τα υποκατάστατα τύπου Αμστελ, Χάινεκεν, Αλφα κλπ - οι λεγόμενες ταβερνόμπυρες. Άλλωστε όλοι με αυτά ξεκινήσαμε, και εγώ κάποτε θεωρούσα ότι μου "ψιλο"αρέσει η μπύρα αλλά μόνο παγωμένη και με ζέστη. Μόνο όταν κάποιος δοκιμάσει καλή μπύρα και δεν του αρέσει, ξέρει τι είναι αυτό που δεν του αρέσει! Αλλιώς, είναι σαν να λες, π.χ., "Δεν μου αρέσει η οδήγηση" γιατί μια φορά πήγες να οδηγήσεις ένα Lada του '70 στην Autobahn.
Πολύ καλή ιδέαΑν και αναφέρεις πως θα τις ανεβάζεις χωρίς σχολιασμό νομίζω πως θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε έστω κάποιο απόσπασμα από το βιβλίο στην περιγραφή.
Εγω παντως σαν αδαης με τις μπυρες και με την σχεση μου μαζι της να περιοριζεται στους 3-4 μηνες τον χρονο, ακομα ετσι τις λεω.Δεν λες πια "ξανθιά" ή "μαύρη", λες Lager ή IPA ή Stout κ.ο.κ.
Να σου πώ ένα μυστικό; Μπορείς να το κάνεις και απο το pc. Δεν κατεβάζεις την εφαρμογή απλά την googleαρεις.1. Δυστυχώς στο Instagram μπορείς να ανεβάσεις μόνο από την εφαρμογή του κινητού, που σημαίνει ότι ό,τι γράψεις πρέπει να γίνει με το τραγικό πληκτρολογιάκι αφής. Δεν μπορώ να με φανταστώ να γράφω παραγράφους έτσι! (πληκτρολόγιο και πάλι πληκτρολόγιο)
Ούτε facebook έχεις, ούτε instagram αλλά στο forum μια χαρά μπαίνεις γλυκιά μου Ελλη (άρα δεν είσαι καθόλου πρωτόγονη εντέλει)! Πλάκα κάνω φυσικά, καλά κάνεις και κυρίως για το instagram (στο facebook βρίσκω οπωσδήποτε μια μικρή τουλάχιστον χρησιμότητα). Αν δεν είσαι κάγκουρας με πορτοκαλί αθλητικά και δεν ακούς Iggy Azalea, δεν έχεις κανένα λόγο να μπαινεις στο Instagram κατ' εμέ. Οσο για το τόπικ, θα σε ακολουθήσω dude, μπορεί να μην τρελλαίνομαι για μπύρες (προτιμώ τον καφέ) αλλά τα βιβλία τα λατρεύωΘα συμφωνησω με τον Χρυσοστομο. Μου το χαριζεις;;Παντως, ουτε φεησμπουκ εχω. Ουτε ηλεκτρισμο. Μεσαιωνας.!!!
![]()