(Διόρθωσα εγώ τον αριθμό αλλά θα παραμείνει το όνομά σου στην λάθος ψήφο που έριξες. Οι αριθμοί όμως θα είναι με την ψήφο σου στο "καί τα δύο".
)
Ίζι,το αγγλικό μπουλντόγκ που μου ξυπνά πολύ τρυφερά συναισθήματα και, παρότι δεν μου ταιριάζει, είναι σκύλος-απωθημένο μου.
![]()
Σε ευχαριστω πολυ φαροφυλακα!(Διόρθωσα εγώ τον αριθμό σου αλλά θα παραμείνει το όνομά σου στην λάθος ψήφο που έριξες. οί όμως θα είναι με την ψήφο σου στο "καί τα δύο".)
πραγματικά, προσωπικά, δεν το αντιλαμβάνομαι. Τα θηλαστικά έχουν συγγενικά και κοινά συναισθήματα με τον άνθρωπο, καθώς ανήκουν στην ίδια ευρύτερη οικογένεια. Στα γατιά, τα σκυλιά κτλ. βλέπεις τον φόβο, την ζήλια, την ενοχή (που κάποιοι λένε πως είναι απλά και πάλι φόβος), την ενσυναίσθηση, και πάνω από όλα εκφράζουν την αγάπη τους με έναν κοινό τρόπο, τις αγκαλιές, τα φιλιά, την προστασία, τον θρήνο. Παραδόξως, τα πτηνά βγάζουν, μάλλον σε μικρότερο βαθμό, κάποιες αντίστοιχες συμπεριφορές.Αν και έχω σκύλο δεν μπορώ να πω ότι αγαπώ τα σκυλιά πιο πολύ από τα γατιά. Ή από τα ποντίκια, τα φίδια, τα ψάρια, τις δεκαοχτουρες, τις χελώνες..... Καταλάβατε τι εννοώ.
έως ότου έφαγαν έναν επιστήμονα ζωντανό...Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι επιστήμονες αγνοούσαν ότι οι ύαινες δεν είναι αποκλειστικά πτωματοφάγοι.
Συμφωνούμε και εγώ και οι κόρες μουΘεωρώ τις υαινες αδικημένες (έχουν και γλυκές φατσουλες)
Η Τσίου του παρόντος ρίχνει το κεφάλι πίσω και γελά κοροϊδευτικά. Δεν είχα υπολογίσει τι κάνεις αν ο πιο-μικρος-απο-πονυ σκύλος σου δεν θέλει να μπει στο κτηνιατρείο. Γάτες και πάλι γάτεςΤο τσακωμα του ζωου (με αποχη ή κουβέρτα) μου φαίνεται αρκετά ψυχοφθορο.