Κόρτο Μαλτέζε 31 Μαρ 2014 #4 Ευχαριστούμε! Σου εύχομαι μια ευχάριστη και δημιουργική παραμονή στην παρέα μας
Ν Νουρμπανού 31 Μαρ 2014 #9 Καλώς όρισες στη Λέσχη, Άμλετ! Χαίρομαι όταν καλωσορίζω σελέμπριτις της εποχής μου!
Ά Άμλετ 1 Απρ 2014 #16 Χίλια ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! πολύ μεγάλη παρέα βλέπω και πολύ εγκάρδια. Προσπαθώ να συμπληρώσω το προφίλ μου και ο server δε μ αφήνει! τι να πω! κι εδώ μ ακολουθεί η καλή μου τύχη καθότι Αμλετ βλέπετε!
Χίλια ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! πολύ μεγάλη παρέα βλέπω και πολύ εγκάρδια. Προσπαθώ να συμπληρώσω το προφίλ μου και ο server δε μ αφήνει! τι να πω! κι εδώ μ ακολουθεί η καλή μου τύχη καθότι Αμλετ βλέπετε!
Φαίη 1 Απρ 2014 #17 Καλώς μας ήρθες και μην μας απογοητεύεσαι! Είναι ωραία εδώ, θα το δεις ;) (τι ωραίο βιβλίο πάντως ο Άμλετ!)
Καλώς μας ήρθες και μην μας απογοητεύεσαι! Είναι ωραία εδώ, θα το δεις ;) (τι ωραίο βιβλίο πάντως ο Άμλετ!)
Φαροφύλακας Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου Προσωπικό λέσχης 1 Απρ 2014 #18 καλωσηρθες στην παρέα, ω πρίγκηπα της Δανίας. ))
Ά Άμλετ 1 Απρ 2014 #19 Ο/Η Φαίη έγραψε: Καλώς μας ήρθες και μην μας απογοητεύεσαι! Είναι ωραία εδώ, θα το δεις ;) (τι ωραίο βιβλίο πάντως ο Άμλετ!) Click to expand... Και επικαιρο! Μαλιστα αυτες τις μερες παιζεται και ομονυμη παρασταση στη θεσσαλονικη! Θθα σπευσω και θα σας πω τα καθεκαστα! :-)
Ο/Η Φαίη έγραψε: Καλώς μας ήρθες και μην μας απογοητεύεσαι! Είναι ωραία εδώ, θα το δεις ;) (τι ωραίο βιβλίο πάντως ο Άμλετ!) Click to expand... Και επικαιρο! Μαλιστα αυτες τις μερες παιζεται και ομονυμη παρασταση στη θεσσαλονικη! Θθα σπευσω και θα σας πω τα καθεκαστα! :-)