Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Εγώ λέω να μπούμε σε καραντίνα για κανένα χρόνο.
Ετοιμάζομαι να βγάλω δίπλωμα και θέλω όλο το δρόμο δικό μου.
Θα χρειαστώ χρόνο για να νιώσω άνετα στο τιμόνι, όοοοοταν με το καλό το πάρω.
😓😓😓
 
Ναι, αλλά σε αυτη΄την περίπτωση, πώς θα κάνεις μαθηματα; :χμ:
Ρε @Έλλη Μ, μα τι ρωτάς; Με τηλεκπαίδευση φυσικά. Όλα με τηλεκπαίδευση γίνονται πια. Ο κορονοϊός έχει ανοίξει νέο κεφαλαιο στον τομέα της εκιπαίδευσης. Εδώ γιατροί και μηχανικοί τηλεκπαιδεύονται. Γιατί όχι και οι οδηγοί;
 
Εέρχομαιαιαια...
Γιατί μεθαύριο εσύ δεν θα πας στο γιατρό που έχει τηλεκπαιδευτεί; Τουλάχιστον άμα ρίξεις το αεροπλανο δεν θα υποφέρουμε πολύ. Λίγα λεπτά και μετά μπαμ και κάτω. Εγώ μέσα είμαι. Κάνε εσύ το flight simulation και έρχομαι.
 
@Έλεν μια ιδέα είπε ο Κρίτων... ενδιαφέρουσα και η ιδέα του μέλους Ειφελ. Εγώ πάλι σκεφτόμουν τη φυσική ύπαρξη τη δική μου μέσα στο αμάξι, ενώ ο δάσκαλος να με ελέγχει από μακριά, όπως τα τηλεκατευθυνόμενα. Εναλλακτικά, μπορούν να βάλουν το επάγγελμα στις ειδικότητες που θα δουλεύουν εν μέσω πανδημίας.

@Τσίου "Το τράβα μαλλί ανεβαίνουμε" δεν πάλι σε ποτε... Ακόμα χτυπίεμαι στο γέλιο.
 
Τελευταία γύρω μου μαζικά αρρωσταίνει διπλο-τριπλοεμβολιασμένος κόσμος που έχει νοσήσει κιόλας σε προγενέστερη φάση. Σήμερα μου βγήκε και εμένα θετικό το σελφ τεστ (στο κέντρο υγείας κλείνουν ραντεβού για μοριακό σε μια βδομάδα :μουάχαχα:οπότε από μένα άκυρο, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει διαφορά αν δηλωθεί ή όχι - το πιστοποιητικό μου λήγει σε 5 μήνες).

Απλά σκεφτόμουν ότι κάτι τέτοια είναι βούτυρο στο ψωμί των αρνητών γιατί μένουν μόνο στο ότι ξανακόλλησες και δεν κάθονται να ακούσουν στατιστικές για άλλους παράγοντες πέρα από το γεγονός ότι ΚΟΛΛΗΣΕΣ.

Το χειρότερο πάντως για μένα είναι ότι τα παιδιά υποχρεώνονται να πηγαίνουν σχολείο, ασχέτως του ότι ζουν στο σπίτι με κάποιον άρρωστο, που προτού αντιληφθεί ότι είναι άρρωστος, τα φιλούσε, τα αγκάλιαζε, ετοίμαζε το φαγητό τους, έτρωγε μαζί τους, γενικώς ήταν όλοι μαζί σε έναν περιορισμένο χώρο, οπότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν κολλήσει και εκείνα, κι ας μην έχουν ακόμα συμπτώματα και ας βγαίνει αρνητικό το σελφ τεστ. Καταλαβαίνω ότι αν έχουν κρούσμα στο σχολείο, δεν μπορούν να κλείσουν όλη την τάξη και τη βολεύουν με τακτικά τεστ, αλλά δε θα ήταν πιο συνετό για την υγεία του γενικότερου πληθυσμού να μπαίνουν σε καραντίνα οι μαθητές που έχουν κρούσμα στο σπίτι τους;

Άντε να τελειώνει αυτή η φάση... πολλή κούραση συσσωρεύτηκε.

Ο γιος μου, μόλις ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα του τεστ, με περισσή αγάπη μού είπε "Πάλι πας να μας κολλήσεις θάνατο;" (είχα ξαναρρωστήσει και πέρσι, ούτε το κατάλαβαν).
 
Δεν υπάρχουν αρνητες,εμβολιαστες,αντιεμβολιαστες και ψεκες αυτοι οι χαρακτηρισμοι ειναι απαραδεκτοι, και ο σκοπος τους ειναι να διχαζουν τον κοσμο,ναι υπαρχει κορονοϊός τον πέρασα, αλλά γενικά οτι γίνεται γίνεται για να τα κονομησουν δεν τους νοιάζει η υγεία του κόσμου μην έχουμε αυταπάτες το χρημα πλέον εδω και πολλά χρόνια έχει περισσότερη αξία απο την ανθρώπινη ζωή.Για οποιαδήποτε ιατρική πραξη την απόφαση πρέπει να την πάρει ο ιδιος ο άνθρωπος και οχι άλλοι γι αυτόν.Αυτές είναι οι γνώμες μου παιδιά χωρις να αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά απο εδώ.
 
@Καιστηνκορυφήκανέλα
Πρώτα απ' όλα ψέκες υπήρχαν ανέκαθεν, δεν είναι καινούργιος ο όρος. Βλέπε αεροψεκασμοί, παγκόσμιες συνωμοσίες από σκοτεινά κέντρα, αμφισβήτηση διαστημικών ταξιδιών και πάει λέγοντας. Θα έλεγα υπάρχουν εξ αρχαιοτάτων χρόνων.

Επίσης, αντιεμβολιαστές υπήρχαν και παλαιότερα. Δηλαδή αρνητές της επιστήμης.
Δεν έχεις παρά να δεις σχετικές τους δημοσιεύσεις 100 χρόνια πριν όταν και ανακαλύφθηκε το εμβόλιο για την ευλογιά.

Φυσικά και τις φαρμακοβιομηχανίες τις νοιάζει το κέρδος.
Εταιρείες είναι και μάλιστα μεγάλες με χιλιάδες εργαζομένους. Είναι δυνατόν να τους ενδιέφεραν οι αγαθοεργίες; Από τη στιγμή που η Pfizer ανακάλυψε ένα εμβόλιο εν καιρώ πανδημίας είναι λογικό να θέλει να αυξήσει τα κέρδη της αλλά και να κάνει απόσβεση των κονδυλίων που ξόδεψε για να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα.
Βασικά έτσι λειτουργεί εδώ και αιώνες το εμπόριο.

Για να έχεις γνώμη για κάτι, πρέπει να έχεις και γνώση.
Αν πιστεύει κάποιος πως δεν πρέπει να κάνει εμβόλιο, τότε θα πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες.
Φαντάζεσαι ένα Σύστημα Υγείας όπου γιατροί και ασθενείς θα συζητούσαν με καφέ και τσιγάρο θεραπείες και τρόπους αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών;
 
Top