Ηλικία Μελών

Ποια είναι η ηλικία σας??


  • Total voters
    284
Τι κρίμα που δεν παίζουμε το παιχνίδι που μαντευεις πράγματα για τον άλλον, όπως έχω δει σε αλλά φόρουμ.. Θα σας είχα θάψει όλους :)))
Όσο για μένα, θα πω απλά ότι είμαι αρκετά μικρή ώστε να παλεύω ακόμη με την ακμή μου.:κατάρα!:
 
Η ακμή μου με νικάει, σαν τη λέπρα είναι αυτό το πράγμα.
Πάντως ένα μπράβο σε όλους τους -αντάρηδες που λένε ανοιχτά την ηλικία τους! Αν και παρατήρησα ότι τα κοριτσάκια της Λέσχης πιο εύκολα παραδέχτηκαν την ηλικία τους απ' ότι τα αγοράκια. Ανωμαλίες της Φύσης;
 
Βρε Βιβλιοδουλη, είσαι ...16 χρονών.! Πόσο μπορείς να νιώθεις? Πάλι 16, σε κάθε περίπτωση 16 θα νιώθεις :μαναι: Και γω που είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα, νοιώθω όσο είμαι άσχετο εάν φαίνομαι 20 χρόνια μικρότερη (όπως όλοι λένε :γιούπι:). Εχουμε ο καθένας την ιστορία του και κουβαλάμε τα βιώματά μας. Εχουμε τις εμπειρίες μας, τα όνειρά μας, τα γούστα μας, τις φαντασιώσεις μας, τις προτεραιότητές μας, που εξελίσσονται συν τω χρόνω μαζί μας... Μόνο ο χαρακτήρας μας παραμένει αναλλοίωτος για το καλό ή για το κακό μας μάλλον και για τα δύο εναλλάξ.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
(εγώ, στο μεταξύ, διαπιστώνω πως άλλαξα ηλικιακή κατηγορία στην δημοσκόπηση :ρ )
 
Πλησιάζω τα πρώτα αντα(λιγοι μήνες μείνανε για την ακρίβεια) αλλά έξω δηλώνω 25.Και όσο με παίρνει θα συνεχίζω να κάνω το ίδιο.:ρ
 
Εγώ πια άμα αλλάξω ηλικιακή κατηγορία, δε θα το διαπιστώσω εγώ -κατά που λέει ο Φαροφύλακας- αλλά εσείς οι υπόλοιποι.:ωιμέ::λυγμ:
 
Top