Εμφάνιση πλοκής

Καλημέρα!

Διάβασα στους κανόνες λειτουργίας για <εμφάνιση πλοκής> ομολογώ όμως πως, δεν κατάλαβα πως χρησιμοποιείται και σε τι <χρησιμεύει> σε μία ανάρτηση.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Διαβάζω αυτό:

Για να αποκρύψεις κείμενο που αφορά την πλοκή ενός βιβλίου βάλε το κείμενο που θες να προστατεύσεις ανάμεσα στις ετικέτες [ΠΛOΚΗ] και [/ΠΛOΚΗ]. Έτσι κάθε μέλος μπορεί να επιλέξει εάν θα το διαβάσει ή όχι.


δεν το καταλαβαίνω, μην με παρεξηγήσετε :) προσπαθώ να μάθω πως λειτουργούμε-γράφουμε-αναρτούμε και λοιπά, σε αυτήν την κοινότητα. Οι γκάφες που λέγαμε...
 
Last edited by a moderator:
Ας πουμε αν θες να πεις για το τάδε βιβλίο και πως τελειώνει ειναι καλό το τελος να το βαλεις μέσα σε πλοκη για να μη δει λεπτομέρειες κάποιος που δεν το εχει διαβάσει .
 
Λοιπόν στο σε τι χρησιμεύει είναι απλό. Διαβάζω εγώ πχ ένα βιβλίο και θέλω να το σχολιάσω. πιστεύω ότι η αξία του είναι στις απροσδόκητες ανατροπές της ιστορίας. Αν διαβάσει το κείμενό μου ένας που δεν έχει διαβάσει (αλλά θα ήθελε να διαβάσει στο μέλλον) το βιβλίο θα του χαλάσει την έκπληξη, άρα και το στήσιμο του βιβλίου (φανταστείτε να σας είχαν αποκαλύψει το τέλος της έκτης αίσθησης πριν δείτε την ταινία ή ποιος είναι ο δολοφόνος στο Χ αστυνομικό μυθιστόρημα). Βάζοντας το κείμενό μου σε πλοκή προφυλάσσω αυτόν που δεν θα ήθελε να μάθει από πριν λεπτομέρειες για την πλοκή από ένα βιβλίο ή μια ταινία πριν τα διαβάσει/δει. Αυτός που έχει δει/διαβάσει ήδη το έργο μπορεί να ανοίξει την πλοκή και να διαβάσει το κείμενο και να απαντήσει πάλι σε πλοκή, φυσικά και αυτός που δεν έχει δει/διαβάσει το έργο μπορεί να ανοίξει και να διαβάσει το κείμενο, έχει προειδοποιηθεί όμως για τον κίνδυνο να χάσει την έκπληξη του έργου.

Με πρόλαβε η Μαργαρίτα :)
 
Παιδιά εγώ δεν το βρίσκω στις επιλογές, υπάρχει μόνο κάποιο που λέει ''θέσε το κείμενο ανάμεσα σε ετικέτες'', όμως το δοκίμασα και δεν είναι αυτό.
 
Top