ΜαλβίναΣυγ
Όμορφο Νιάτο
Ξαναγράφω παραφράζοντας κάτι που έγραψα πιο πριν στο μονόκερο. Γενικά μπήκα σε αυτό το site, τη λέσχη, αναζητώντας τη λέξη αυτοέκδοση στο internet. Κατά συνέπεια έκανα εγραφή για να γράψω για την εμπειρία μου στο θέμα. Αν ήταν αρνητική η εμπειρία μου δεν θα μιλούσε κανείς για συκοφαντική δυσφήμιση, τώρα που είναι θετική υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι πρόκειται για διαφήμιση. Ίσως δεν έπρεπε να αναφερθεί καν το όνομα του εκδοτικού και ζητώ ξανά από του διαχειριστές αν μπορούν να το σβήσουν. Επίσης, δεν υπήρξε νομίζω καθόλου προσπάθεια αυτοπροβολής. Τέλος πάντων, επειδή δεν έχω καμία όρεξη να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και την ελευθερία του να περιγράψω με τον τρόπο μου μια θετική εμπειρία ζητώ από τους διαχειριστές να σβήσουν το όνομα του εκδοτικού οπότε και πιστεύω θα γράφω ελεύθερα. Εναλλακτικά δε νιώθω άνετα να γράφω για έναν εκδοτικό που ούτε την άδεια του για να γράφω για αυτόν μου έδωσε (μάλιστα βάσει συμφωνητικού κάθε προβολή του εκδοτικού ή της συγγραφέως πρέπει να κοινοποιείται στο άλλο μέλος), ούτε θα ήθελα να του προκαλέσω προβλήματα.