Εκδηλώσεις στην μετά (ελπίζουμε) covid εποχή

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Αυτό το διάστημα που έχουν ηρεμήσει λίγο τα μέτρα του covid και σε συνάρτηση με ότι έχουμε περάσει ως τώρα, μια ακόμη καλή ευκαιρία να βοηθήσουμε τον εαυτό μας με θετική σκέψη και διάθεση είναι να παρακολουθούμε και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.

Έτσι εδώ, μπορείτε να γράφετε εκδηλώσεις από οποιονδήποτε καλλιτεχνικό χώρο που ξεκινάνε να γίνονται στην περιοχή σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με την πιθανότητα να το διαβάσει κάποιος που μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Και ξεκινώ: με τη ευγενική συνδρομή της @Σαώρη, πήρα χαμπάρι ότι ξεκίνησαν σιγά σιγά οι μουσικές εκδηλώσεις στην περιοχή των Αθηνών. Εδώ μπορείτε να δείτε τα προγράμματα όπως έχουν διαμορφωθεί ως τώρα στο Ηρώδειο και στην Τεχνόπολη.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Διανύοντας περίοδο covid, τα παρακάτω 2 φεστιβάλ Κινηματογράφου θα προβληθούν on line:

1) 11ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας (11th Athens Avant Garde Film Festival)

151 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, ο αγαπημένος θεσμός της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, επιστρέφει, για πρώτη φορά διαδικτυακά με δεδομένες τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ανακοίνωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια και πρόεδρος του ΔΣ της Ταινιοθήκης Μαρία Κομνηνού και οι συνεργάτες του ΦΠΚΑ στην συνέντευξη τύπου του Φεστιβάλ στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Πρεσβείας της Πορτογαλίας, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αθανίτης και Δημήτρης Παναγιωτάτος, και το μέλος της κριτικής επιτροπής Θανάσης Νεοφώτιστος. ‘Όλοι ευχήθηκαν, ο κινηματογράφος να επιστρέψει σύντομα στο φυσικό του χώρο: την μεγάλη οθόνη.

Το 11ο ΦΠΚΑ ONLINE EDITION θα διεξαχθεί στις 16-26 Οκτωβρίου 2020, δωρεάν, μέσω της πλατφόρμας του Festival Scope και Shift72, στη διεύθυνση online.tainiothiki.gr φιλοδοξώντας να αναδείξει ό, τι πιο φρέσκο και ρηξικέλευθο συμβαίνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο.
Η πλατφόρμα ανοίγει στις 16 Οκτωβρίου, ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ. Στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ http://www.tainiothiki.gr/el/11aagff θα βρείτε τα πάντα για την διοργάνωση. FB link: https://fb.me/e/1w1zHjLlq%22}']%22}].

Στο πλαίσιο του φετινού, εξαιρετικά πλούσιου προγράμματος, το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας, θα προβληθούν 151 ταινίες. Ο χρήστης, προκειμένου να παρακολουθήσει την ταινία θα πρέπει να κάνει εγγραφή και στη συνέχεια να κάνει κράτηση στην ταινία που τον ενδιαφέρει. Οι συζητήσεις και τα μάστερκλας του 11ου ΦΠΚΑ θα γίνουν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, και όσοι ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν θα πρέπει επίσης να το δηλώσουν.

2) 4th Anatomy Crime & Horror International Film Festival

Θα διεξαχθεί 29/10 - 1/11, ανακοινώσεις θα αναρτηθούν αργότερα. Μπορείτε να παρακολουθείτε για πληροφορίες την ιστοσελίδα τους, αλλά και την σελίδα τους στο fb.
 
Last edited:
Top