Διάσημοι και βιβλίο

Τζέρι Λούις

Μαντόνα

Έλβις Κοστέλο

Κρίστοφ Βαλτς

Σοφία Βεργκάρα
[video=youtube;WczPCcUEOK0]https://www.youtube.com/watch?v=WczPCcUEOK0[/video]
:ρ

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Προσέχω πως οι περισσότεροι φροντίζουν να βλέπουμε το εξώφυλλο. Βέβαια, δεν θα περίμενα αστέρες να μην έχουν πληρη αίσθηση του φακού και να μην ξέρουν πώς να τον χρησιμοποιήσουν.

Όλη δική σου Υπεράνθρωπε!

Jessica Alba!

και άλλη μια για μένα!

Kasia Smutniak, Ιταλίδα ηθοποιός :αγαπώ:

Εντάξει μιλάμε Πωλίνα έπεσες διάνα !!! :))):)))
Λατρεύω Τζέσικα Άλμπα :αγαπώ::αγαπώ: Είναι από τις λίγες που αν με παρακαλούσε θα την παντρευόμουν :ρ
Ευχαριστώ!! :))))

Kasia πανέμορφη, την χάζευα σε φωτος μετά από μια ταινία που χα δει!
Μωρέ έχω κι άλλες να σου δείξω -και να ξέρεις έχω γούστο εγω!- αλλά έλα σου που δεν διαβάζουν! :))))

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Kasia πανέμορφη, την χάζευα σε φωτος μετά από μια ταινία που χα δει!
Μωρέ έχω κι άλλες να σου δείξω -και να ξέρεις έχω γούστο εγω!- αλλά έλα σου που δεν διαβάζουν! :))))
βάλε βιβλίο με φωτοσοπ. :ιδέα:

Άλις Κούπερ !

Άντονι Πέρκινς

Ολίβια Γουάιλντ

Τζον Χαμ
Πωλίνα ψιλοκαλός δεν είναι αυτός; :)))

Μπλέικ Λάιβλι
Άλλη μια που κάποτε αγάπησα :ρ

Προσέχω πως οι περισσότεροι φροντίζουν να βλέπουμε το εξώφυλλο. Βέβαια, δεν θα περίμενα αστέρες να μην έχουν πληρη αίσθηση του φακού και να μην ξέρουν πώς να τον χρησιμοποιήσουν.
Έτσι είναι, οι περισσότεροι είναι "στημένοι". Μόνο αυτές των παπαράτσι είναι γνήσιες. Όπως αυτή με τον Μπόουι που διαβάζει στην αίθουσα του αεροδρομίου και της Ίζι της μοιάζει σαν καθηγητής αγγλικών :))))

Πολύ καλός Υπεράθρωπε!
Κάνεις πολύ καλή δουλειά! :μπράβο:

Δεν έχω ιδέα από φωτοσοπ γμτ! :ρ

Βιρτζίνια Γούλφ

Κλαούντια Καρντινάλε

Φράνκ Σινάτρα

Τόμας Μαν

Μοχάμετ Άλι
Εντάξει Άλι καλός, χρύσος είσαι αλλά με τον Υπεράνθρωπο δεν μπορείς να τα βάλεις :ρ

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Πάντως, πιο πάνω, ίσως είναι χαρακτηριστικό ότι οι μόνοι στους οποίους δεν φαίνεται το εξώφυλλο είναι οι συγγραφείς (Γουλφ, Μαν). Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως είναι οι μόνοι οι οποίοι διαβάζουν για το ίδιο το διάβασμα και όχι για την μόστρα.

Απλά παίζει οι συγγραφείς να έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο στο παρελθόν και να ξέρουν πώς πιάνεται. Τώρα το πόσο πιθανό είναι ο φωτογράφος να έπιασε οποιονδήποτε από τους εικονιζόμενους διάσημους (συγγραφέα, μοντέλο, ηθοποιό, παλαιστή τραγουδιστή ή πίνακα) να διαβάζει αμέριμνος και να τον φωτογράφησε... δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να στοιχημάτιζα υπέρ αυτής της πιθανότητας...