Γιατί αποφεύγουμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο;

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
αλλά το μαξιλάρι μου κάθε βράδυ το θελω μαλακό (=να κοιμαμαι ήσυχη). Σαλπαρω για Φωκνερ! :ματιά:
Θα είναι μαλακό αν θα σου αρέσει ο Φώκνερ, οπότε αν σου έχουν μείνει θετικές εντυπώσεις από το "Αβεσσαλώλ, Αβεσσαλώμ!", προχώρα. ;)
 
Κακουργε, @Νικόλας Δε Κιντ :μουάχαχα:μέχρι να κλείσω την συμπατριωτισσα Μάρθα, το κινητό πηδουσε στα χέρια μου σαν καυτή πατατα. (Να θυμηθώ να μην ξαναπατήσω σύνδεσμο μπροστά σε ξένο κόσμο).
Ήταν όμως το κατάλληλο κομμάτι!!:φιρουλί:
 
@Τσίου Για τον Αύγουστο που ρώτησες να πω ότι πράγματι μου άρεσε πάρα πολύ, η επιστολική μορφή της αφήγησης ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και ήταν από τα μεγάλα συν του βιβλίου. Γενικώς όμως έχω μια συμπάθεια για την αρχαία ρωμαϊκή ιστορία με τις δολοπλοκίες, τα πισωμαχαιρώματα κλπ. Σαν το big brother ένα πράγμα αλλά στο πιο λατινικό. :ρ
 
@Ιαβερης, Ωωω κατάλαβα. Αυτά τα θετικά, λειτούργησαν σ' εμένα "αρνητικά", π.χ από ρωμαική ιστορία δεν γνωρίζω τίποτα, η σχέση μου αρχίζει και τελειώνει με τα λατινικά (τα οποία λάτρευα). Κρίμα για μένα, που άφησα το βιβλίο στην άκρη.
@Νικόλας Δε Κιντ, εκδηλώθηκες, μόνο μη (μου) βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισώ. 3 έχω όλες κι όλες, πλύνε-κρέμασε :θρρρ:
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Αποφεύγω να διαβάσω ενα βιβλίο, όταν τύχει η "η αγορασμένη φουρνιά" στην οποία ανηκει, να διαθέτει κατά γενική ομολογία κλάσεις ανώτερα βιβλία.
Σε όλους έχει τύχει να αγοράσουν για παράδειγμα καμιά δεκαριά βιβλία.
Κάποια είναι στην κορυφή της προτίμησης, άλλα στη μέση και άλλα πιο κάτω.
Ξεκινας απο την κορυφή και όταν φτάσεις στη βάση συνήθως έχουν προστεθεί και άλλες "φουρνιές" και πηγαίνει ντόμινο.
Το κόλπο, που λειτουργεί σε μένα , είναι να δανείσω το παραγκωνισμένο βιβλίο και όταν επιστρέψει στα χέρια μου από τη ζήλεια μου, κάθομαι και το διαβάζω και εγω!
 
Last edited:
Γιατί δεν μας τραβάνε τελικά όσο ελπίζαμε. Σε αυτή την περίπτωση το χαρίζω άνετα. Βέβαια μέχρις στιγμής δεν το έχω πάθει στα βιβλία αλλά στα videogames. να έχω αγοράσει και να μην γουστάρω να παίξω γιατί τελικά δεν μου αρέσουν.
 
Top