Γεια σας

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Σας χαιρετώ όλους.
Καινούριος στη παρέα και προσπαθώ να εξερευνήσω το φόρουμ.
Θελω να βρω κυριως προτασεις για βιβλια και καλη παρεα για συζητηση περι βιβλιων και όχι μονο.

υγ: Υπηρξε ενα ζητημα με το μεηλ μου και διαπιστωσα πως δεν ερχοταν ειδοποιηση εγγραφης οπως μου ανεγραφε στο φορουμ.
Νομιζω πως το κανει με τα gmail γιατι μολις αλλαξα μεηλ μετα ηρθε κανονικα.

υγ2: μιας και ειμαστε σε περιοδο γιορτων.. ευχομαι και καλες γιορτες σε ολους!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Καλωσόρισες κι ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με την εγγραφή.

Καλώς μας ήρθες. Fair warning, αυτό με τις προτάσεις είναι μεγάλη παγίδα, εκεί που ξεφυλλίζεις αμέριμνος μερικά βιβλία, ξαφνικά η λίστα προς ανάγνωση έχει φτάσει στον ουρανό. Δες εδώ ας πούμε, ή εδώ, ή και εδώ, άντε κι εδώ.

Γενικώς να ξέρεις ότι μόνο μοιάζουμε φιλικοί, κατά βάθος είμαστε σατανικοί. Με την καλή έννοια, πάντα.

Γενικώς να ξέρεις ότι μόνο μοιάζουμε φιλικοί, κατά βάθος είμαστε σατανικοί. Με την καλή έννοια, πάντα.
ΛτΒ (Λέσχη του Βελζεβούλ - το πραγματικό ακρωνύμιο. Πως λέμε, το κρυφό νόημα των λέξεων)

Καλώς μας ήρθες. Fair warning, αυτό με τις προτάσεις είναι μεγάλη παγίδα, εκεί που ξεφυλλίζεις αμέριμνος μερικά βιβλία, ξαφνικά η λίστα προς ανάγνωση έχει φτάσει στον ουρανό. Δες εδώ ας πούμε, ή εδώ, ή και εδώ, άντε κι εδώ.

Σας ευχαριστω για τα λινκς..
ενταξει δεν εχω κανενα θεμα με τους σατανικους.

εδω εγω νιωθω πτωμα.. δε πιστευω να εχετε κανενα θεμα με τα πτωματα ομως.
κανω εξαιρετικο role-playing πτωματος αν χρειαστει.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.