Και ειδα οτι ειναι σε καλη τιμη (περαν του Αχιλλέα Κυριακιδη που ειναι εγγυηση. Μεχρι κι εγω δελεαζομαι να το ξαναδιαβασω)Επιτέλους σε λίγες μέρες έρχεται το Κουτσό!
(Μόλις το ανάρτησαν στην σελίδα τους οι εκδόσεις opera)
Ναι, υπάρχει σε γνωστό κατάστημα με 40% έκπτωση (το αναφέρω γιατί σε άλλα δημοφιλή βιβλιοπωλεία το έχουν με 10%).Και ειδα οτι ειναι σε καλη τιμη (περαν του Αχιλλέα Κυριακιδη που ειναι εγγυηση. Μεχρι κι εγω δελεαζομαι να το ξαναδιαβασω)
Φίλε ο Νυχτερινός Στόχος είναι βιβλίο του Ρικάρντο Πίλια κι όχι του Πιτολ.Εξαιρετικός συγγραφέας ο μακαρίτης, ειδικά το Νυκτερινός Στόχος άμα το βρείτε διαβάστε το .
Ουπς... λάθος μου... αλλά και του Πιτόλ , το Γαϊτανάκι του έρωτα , είναι εξαιρετικό.Φίλε ο Νυχτερινός Στόχος είναι βιβλίο του Ρικάρντο Πίλια κι όχι του Πιτολ.
1. Πρέπει να μου φτιαξετε μια φατσουλα με δρεπάνι για την πληροφρηση που σας παρεχω
Σκέφτηκα ότι θα 'πρεπε να γράψω καμιά αστεία μαλακία, αλλά τελικά η πραγματικότητα συνήθως είναι πιο αστεία...Εξουσία, έρωτες, αγάπη, πάθη, ίντριγκες, προδοσίες μίση, δολοπλοκίες, εμπορικές φιλοδοξίες, πολιτικές συμφωνίες, πόλεμοι, βασανιστήρια, δολοφονίες γράφουν την ιστορία τους στο απροσπέλαστο κάστρο των Δράκων με τα καλά κρυμμένα μυστικά, χτισμένο στο πιο δύσβατο σημείο του απέραντου πυκνού δάσους. Κι εκεί, στην καρδιά αυτού του δάσους, κρύβεται ένα μυθικό πλάσμα που παρακολουθεί τα πάντα, μα επεμβαίνει μόνο όταν απειλείται η γη του.
Ένα φανταστικό οδοιπορικό που ξεκινά από τον παγωμένο Βορρά και φτάνει μέχρι τη Βενετία και τη Γένουα του 16ου αιώνα, μεταφέροντας τη μαγεία από το παραμύθι στην πραγματικότητα