Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα, μπορώ να σε περιμένω, αν θέλεις να τα διαβάσουμε μαζίΑλίκη μάλλον θα σου κάνω παρέα στον Άρχοντα , αλλά μάλλον σε κανα δυο μήνες με κόβω να παίρνω το Χόμπιτ δεν ξέρω αν θα σε προλάβω.
Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα, μπορώ να σε περιμένω, αν θέλεις να τα διαβάσουμε μαζίΑλίκη μάλλον θα σου κάνω παρέα στον Άρχοντα , αλλά μάλλον σε κανα δυο μήνες με κόβω να παίρνω το Χόμπιτ δεν ξέρω αν θα σε προλάβω.
Ναιιιι να με περιμένεις!!Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα, μπορώ να σε περιμένω, αν θέλεις να τα διαβάσουμε μαζί)) (Τους Άρχοντες, βέβαια, γιατί το Χόμπιτ το έκανα επανάληψη τον Σεπτέμβριο!!)
Εννοούσα ακριβώς πριν αρχίσουν όλα αυτά. Νομίζω είναι λίγο πριν τη μέση του βιβλίου...Βαρετή αρχή;! Νομίζω πως έχει το πιο συναρπαστικό ξεκίνημα.. Όλη η διαδρομή μέχρι το Μπρι, με τους νεκρούς βασιλιάδες να τους κυνηγάνε, κι έπειτα μέχρι τον Ρίβεντεϊλ, είναι συ-ναρ-πα-στι-κή!
Μήπως να έβαζα στην θέση του Δον Κιχώτη το Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ του Στήβενσον? Το παρέλειψα αυτό.το 7 είναι πολλά περισσότερα απ' αυτά που φαίνονται με την πρώτη ανάγνωση
το 9 είναι αναγνωστική απόλαυση (το διάβασα στο στρατό και κανείς δε μπορούσε να εξηγήσει για ποιο λόγο ζητούσα συνέχεια να κάνω το νούμερο 12 -3 στη σκοπιά
Για τα 4, 11, 13, 14 δεν έχω γνώμη
Τα υπόλοιπα, το ένα καλύτερο απο το άλλο με εξαίρεση ίσως τον κουραστικό (για μένα) Δον
Από την παραπάνω λίστα διάβασα 7/10Θα αναφερθώ μόνο στα βιβλία που ήδη υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μου:
1) Τα σταφύλια της οργής, Στάινμπεκ
2) Λωξάντρα, Ιορδανίδου
3) Αδερφοί Καραμαζόφ, Ντοστογιέφσκι
4) Πάπισσα Ιωάννα, Ροίδης
5) Το κόκκινο και το μαύρο, Σταντάλ
6) Οι τρεις σωματοφύλακες, Δουμάς
7) Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ, Στίβενσον
8) Τοπ Καπί, Άμπλερ
9) Τα μυστικά του Βάλτου, Δέλτα (με καθυστέρηση πολλών ετών!)
10) Άννα Καρένινα, Τολστόι
Αυτά για αρχή και βλέπουμε![]()